Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz Mika1227 #28977 üzenetére
Ismerősök párszor rápacsáltak már manuális OC-re, okos ember meg más kárán tanul ugye. Illetve VGA-m (660Ti) nem igényelte. Most meg már azért nem merném húzni, mert alaplap több mint 4 éves (és akkor is 20k pénz volt, szóval gondolhatod hogy némileg gyógyegér kiadás), proci szintén 3,5, szóval nem "merném". Főleg hogy tervezek max fél éven belül újítani ezen a téren is.
There is no war. Only the harvest.
-
F e Z o
veterán
válasz Mika1227 #29054 üzenetére
Ez eléggé játék, felbontás és részletességfüggő. Monitorozd játékok alatt, mennyi a CPU kihasználtságod, ha 100 közeli, akkor érdemes 3*70k-ra váltani.
H2O über alles!
-
EVL2
aktív tag
-
monosz
őstag
válasz Mika1227 #29393 üzenetére
Ez nekem stabil volt,bár nem egy combos hűtővel.
A gyerekem a mai napig így használja.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
bobalazs
nagyúr
válasz Mika1227 #30389 üzenetére
Nekem röhögve megvan mindkettővel a 60 fps. Most az hogy az egyikkel 55%os a proci kihasználtsága a másikkal meg 80% az engem nem érdekel.
A használt árakat nézve nekem nem érné meg az upgrade.
Játékban nem nagyon fogod észre venni a különbséget. Ott inkább a vga dominál.[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
Jocy
aktív tag
válasz Mika1227 #30564 üzenetére
Szia!
Én ugyanilyen prociról váltottam nonK3770-re. 45k ért vettem, 23 ba vitték el a 3470-et.
Ennyi ráfordítást megért nekem, mivel ha platformot váltok, az iszonyú drága lett volna. Főleg a ramok árai szálltak el brutálisan.... A gépem az adat lapomon, ezzel el leszek még jó darabig, úgy érzem.
Amit észre vettem a proci csere után: Mivel én BF1-BF4 multit játszok többnyire, feltűnő a különbség!
Főleg BF1-ben, az i5 már szenvedett, sokszor beesett az fps, droppolt, most az i7- nél ilyen nincs!
Folyamatos, megy mint a vízfolyás. A minimum fps is jóval több lett. Ahol kell (kihasználja) a 4+ szálat, ott mindenképp észrevehető.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest