Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz 4264adam #26382 üzenetére
OMG... Ha 8GB RAM lenne a gépben, akkor meg 6-ot enne meg a win7. Mikor fogják már fel az emberek a modern Windowsok memóriakezelési metodikáját?
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Szoszo94
őstag
válasz 4264adam #26411 üzenetére
Dobd feljebb BIOS-ban a szorzót, gyári feszültségen még bírni is fogja Illetve nálam 102,5-re van felrakva a BLCK is, sőt, alul van feszelve és -offset is be van állítva. Ha nem akarsz vele tökölni, akkor elég a szorzót feljebb raknod
Profilodon a cuccaid töltsd ki
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
holozis_HUN
veterán
válasz 4264adam #29066 üzenetére
Ez nem csak akkor fordul elő, ha pl Full HD a monitorom, de a felbontást lecsökkentem? Nekem sima HD monitorom van.
Nem szokott CPU limitem lenni szerencsére De ha full HD monitort vennék, kellene +20k egy GTX 970-hez, ami már sok.
Na szóval eredeti kérdés: Tuning lapban mennyit bír max az I5-3330? Mi a max szorzója? Gondolkozok valami tuninglapban... És ha jól tudom, ha a szorzózár maximumára rakom, akkor sem át a CPU-nak, igaz? Azaz hülyebiztos.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
holozis_HUN
veterán
válasz 4264adam #29068 üzenetére
És tudsz egy új, megbízható alaplapot linkelni? Mert ehhez a SoC-hoz nem igazán találtam új lapot... Méret mind1, bármi belefér
Szóval jó még ez a proci Max egy olyan 3.6-ig feltolnám, egy jó kis hűtő és kész. Legalább nem kell nagyobb teljesítményhez konkrét procit + lapot váltanom. Főleg 1 mag jó lenne a játékhoz, amivel sokat játszok...
-
-
holozis_HUN
veterán
válasz 4264adam #29157 üzenetére
Hát nekem 100%-on pörög az Unity és a Syndicate alatt, fps droppot okozva. Bár HD monitor. Egyesek azt mondják befolyásolja, másokazt, hogy nem.
Gta V cpu limit solved, népsűrűségetés látóhatárt le kellett venni. Na de a 2 ac eléggé ny6gvenyelősen megy...
-
holozis_HUN
veterán
válasz 4264adam #29169 üzenetére
Azt hittem, hogy a proci 4 magon max 3.2 GHz-n megy, és csak 1 magra érvényes a turbo.
Néztem pár videót, az adott játékokban ugyam úgy 100-on megy a proci... Érdemleges teljesítmény töbletet elérnék a cserével?
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz 4264adam #29183 üzenetére
Nem halt ki, csak megunták a folyamatos ismételgetést..jópárezer hsz. szól már arról, mit kell csinálni, mégis mindig csak ugyanazok a kérdések :S
Neked se kellene sokat keresned, hogy lásd, mit lehet még babrálni..PLL OV, LLC, offset, PLL, TDP, C state-ek..semmit nem állítottál be rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic