Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trade88
tag
Sziasztok! Most került hozzám egy i5 3570k
Egyenlőre alapórajelen fut.
Az normális, hogy a kupak kb. 15 fokkal hűvösebb,mint a magok? Ennyire rossz lenne a gyári paszta a kupak alatt? -
Trade88
tag
válasz Solesz84 #28858 üzenetére
Ha nem lesz nagy tuning nem kell bele másszál nagyon a részletekbe. A szòrzót állítsd 34-ről mondjuk 40-re, próbáld először alapfeszültségen aztán mehet a rendszer stabilitás teszt. Ha nem stabil a rendszer szép apránként emeld a feszültséget, ameddig nem lesz stabil
-
Trade88
tag
válasz AeSDé Team #28884 üzenetére
3570k-m 1.042 4ghz
Bőven vehetsz vissza a feszültségből.[ Szerkesztve ]
-
Trade88
tag
válasz AeSDé Team #28898 üzenetére
Részvétem
Ha ez vígasztal nekem kb 5mp biostól prime-ig -
Trade88
tag
válasz AeSDé Team #28906 üzenetére
Én most csináltam a 3570k-n..
Be voltam szarva rendesen, de minden rendben.
Csak bátorítani tudlak, nem volt olyan vészes. -
Trade88
tag
válasz AeSDé Team #28912 üzenetére
Ha eddig mindig csak biosból próbálkoztál és Windows alól nem, akkor mi lehhe ha hagynád a biost full alapon és most megpróbálnád windows alól belőni?
-
Trade88
tag
Sziasztok!
Egy kis felvilágosításra lenne szükségem.
Kupapktalanított 3570k.kupak alatt-felett 7.5 W/(mk) paszta.
1.292v 4.8 Ghz magok max 80C
Hétfőn jön a Clu azzal, ha újra kenem biztos nyerek pár fokot és megcéloznám az 5Ghz-et.
Eddig csak a szorzóval és a feszültséggel játszottam viszont nem tudom, hogy a következők segítségemre lehetnek-e:
Pch,Vtt,Cpu Pll voltage.
Ezekkel érdemes játszanom? Nem tudom, hogy minek a feszültségét emelném,inkább hagytam alapon.
Köszöszöm előre is a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Trade88
tag
Ma sikerült elérnem a legkomolyabb Cinebench 11.5 pontszámomat
8.12
1.404v 4.9Ghz
Magok max 86C[ Szerkesztve ]
-
Trade88
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek tapasztalata arról, hogy egy jól megrántott 3570k mennyire elég egy Gtx 1070 alá?
Ha egy kicsi tartalèk maradna is a kártyában az nem zavarna.
Max 4.9 Ghz-en tudom járatni a procit. -
Trade88
tag
Sziasztok! Azt hiszem meghalt 3570k-m..
Remélem valaki talán tud segíteni. Néhány nappal ezelőtt indítom a masinát, ventik pörögnek, de no signal fogad. Nem volt semmi probléma vele, előző nap is kockultam, este filmnézés után kikapcsoltam.
Amit tudtam kizártam mint hiba lehetőség.
Maradt a lap és a proci. Procit soha nem láttam még meghalni, inkább a lapra gyanakodtam (z77extreme 4).
Biztos ami biztos szereztem egy Maximus IV Gene-Z/gen3 (z68, de legfrissebb bios, ezzel nem lehet gond) lapot egy csöves celeronnal. Gép összerak, indítom és ugyanaz...
A celeronal pöcc-röff integrált és a Gtx 780-nal is.
Elindítom a gépet és a következő hibákat dobja ki a led. Néhány másodpercig a 60-as kód: Dxe core is started majd utána beáll a 62-re: Installation of the pch runtime services. A 24 tűs atx csati mellet is van egy led sor: cpu, dram, vga stb. vagy 10 darab de a vga világít.
Hálás lennék ha valaki tudná a megoldást.[ Szerkesztve ]
-
Trade88
tag
Azt hiszem kezd tele lenni a f@szom
Lehet a tápom (Evga Supernova 750) szarakodik és öli meg a cuccaimat? Wtf ez a mai nap. Megjött az új áldozat.. Most a Vga csíkozódik miután betölti a drivert...... Azt hiszem előkeresem a baltát és levezetem a feszkót a gépen, úgy is megérett már a cserére..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - AMD Ryzen 7 2700X 3.7GHz 8 mag 16 szál CPU processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Intel I7 13700 - 16mag/24szál - Eladó! 92.000.-
- AMD Ryzen 3 2200G
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest