Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Ha valakit érdekel Pitaka iPad Pro M4 11" MagEZ Folio tok, akkor szóljon.
Kettőt rendeltem véletlenül, már Ferihegyen várják a vámkezelést.
-
Rossi
addikt
Köszi, majdnem jó, csak kellene hely lézeres távmérőnek megy egy-két hasonló kacatnak.
Olyat keresek, aminek van egy rendes vastagabb rekesze, és vagy abban, vagy külön egy tablet zseb.
-
Rossi
addikt
Tudtok esetleg egy pántos hátizsákot, alias oldaltáskát, ami pont akkora, hogy belefér a Pro 11 vékony tokkal, pencillel?
Vettem egy Bange táskát, amit pont 11"-os tablethez ajánlanak, természetesen csak tok és pencil nélkül fér csak bele az iPad a tabletzsebbe...
Küldhetem vissza.
-
Rossi
addikt
Másfél hét alatt megjött az UAG tokom, csakhogy Air-re valót rendeltem Pro 11 helyett...
Pro-ra val természetesen nem kapható, nem is rendelhető.Ez megy vissza a SpeedShop-nak, én meg rendeltem a Pitaka-tól egy origamis mágneses tokot, amit szintén sehol nem kapni, csak a gyártótól lehet rendelni, 10-25 nap.
Addig is fog kellene valami, szóval rendeltem még egy ESR tokot is.
Ér kinevetni...
-
Rossi
addikt
Az normális, hogy nem lehet kapni készletről sehol tokot Pro 11 M4-hez?
Tegnap megjött, most hordozhatom ilyen fos filc külső monitor tokban, ami 14"-os.
-
Rossi
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Köszi.
Gondolom pencillel használod.
-
Rossi
addikt
válasz
batmun
üzenetére
Te tudod.
Most egymás mellé tettem a 15 PM-et és a Mini-t, utóbbi 3x akkora, nekem eddig mindenre elég volt.
Páromnak van Air-je, de az nekem mindennapi használatra túl nagy, otthonra tartalomfogyasztásra jó lehet.
Időtállóság szempontjából szerintem hardveresen minden tipikusan tabletes dologra elég az M1, kérdés meddig lesz szoftveres támogatása.
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
Van valakinek infója arról, hogy mikor lesz a viszonteladóknál (iCentre, Media Markt stb.) WiFi+Cellular iPad 11 Pro készlet?
-
Rossi
addikt
válasz
Jano_023
üzenetére
Még csak 2 napja van meg, "terepen" még nem járt.
Egy apróságban lehetne jobb: amikor a kijelzőt védő részt hátrahajtom, akkor megtarthatná egy mágnes, hogy ne kelljen odafigyelni arra, hogy össze kell fogni.
De ez tényleg csak apróság.Védelem szempontjából szerintem kiváló, élére/sarkára ejtést biztosan nagyon jól védi. Ha sík felületre esik, esetleg lenyitott fedlappal, akkor is védi a kijelzőt egy kb. 3mm-es gumi perem.
Most egy olyan táskát keresek, amit vállin átvetve lehet hordani, hogy csak oldalra/hátranyúlok, és elő tudjam venni, meg el tudjam könnyen rakni.
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
Annak mi lehet az oka, hogy a Philips soundbar-omhoz az iPhone 6-osom simán csatlakozik, az új iPad-em viszont nem, és nem is látja az eszközt?
Ha a telefonnal lecsatlakozom, akkor sincs változás.
Más: Vettem az iPad-re egy fekete UAG tokot, mivel masszívan melós tabletként lesz használva (kooperációkon, építkezéseken helyszíni bejárásokon).
Nagyon minőségi cucc, csak ajánlani tudom.
Bluetooth billentyűzetre van valami jó javaslatotok?
Köszi!
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy céges iPad-et, 32GB-os 2017-es modell.
Az a kérdésem, hogy ha ugyanazzal az apple ID-vel használom, mint az iPhone-omat, akkor pl. a fényképek az iPad-en is foglalni fogják a tárhelyet?
Illetve van valami ellenjavallat az azonos ID használatával szemben?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen egeret válasszak?
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- reMarkable 2
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest