- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
proper
őstag
iPad-nél melyik programmal lehet megnézni az akksi állapotát?
-
proper
őstag
válasz
Parson
üzenetére
Kicsit bele irtam a közepébe és azért lett kusza meg fejben másképp mutatott
a lényeg, akkor a kiszemeltek
mini 4
air 2
illetve keresném korban és hardverben mi illik a sorba sima iPad esetén
5 vagy 6?
a mérethez annyit hogy nekem a 8” fekszik a leginkább de hajlok a kompromisszumra ezért is vettem bele az air-t illetve az iPad-et
de közben találtam itt helyben iPad 2018-at nagyon jó áron
ez számozás szerint hova sorolható ? -
proper
őstag
azért lenne best buy mert 25ért már vannak de android fronton 8" kb kuka hardver van
mini 4 amit még néztem de az meg 60körül indul ami meg 1 jaték miatt abszolute nem best buy
haveromnak mini 1 van de azon akadozik meg lassú ezért szeretném inkább megtudni milyen a mini 2vel ha azon se jó akkor marad a mini 4 kb
de ha hosszabb távon gondolkodom akkor azért csak a mini 4 lenne az igazi ha azt nézzük
kicsit várok hátha valaki tud segiteni -
proper
őstag
Üdv Mindenkinek
egy kérdésem illetve kérésem lenne ha valaki rendelkezik itt mini 2-vel még
van egy jaték amire kiváncsi lennék, hogy fut rajta?
narcos cartel wars
Ha esetleg valaki ki tudná probálni nekem, hogy jatszható e rajta vagy felejtsem el és mini 4 inkább jobb választás lenne. De ez az 1 jaték miatt nem adnék ki csak minnél kevesebbet.
előre is köszönöm ha lene valaki
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest