Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
Zimerion
üzenetére
Szia!
Az Árkádban lévő Space Centerben dolgozó srácokat tudom ajánlani. Még iPad Minit vittem be hozzájuk, úgy is lelkesen és hibátlanul tették fel rá a matt, nem üvegből készült fóliát, hogy nem náluk vettem, az üvegfóliát pedig egyszerűbb feltenni, biztos megoldják.
Érdemesebb lehet náluk megvenni, úgy talán nagyobb esély van rá, hogy ha nem jönne össze hibátlanul, akkor megpróbálják egy másikkal, bár nem tudom, milyen árban adják. -
Amilo02
aktív tag
válasz
Zimerion
üzenetére
Most jelenleg kb. 18GB méretű filmet tettem át külső házas SSD-ről ipad-re.
Olyan a jelenség, mintha “bepufferelne”. Tudom hülyeségnek hangzik, de ilyen a helyzet.
Viszont ha már tudom kezelni a másolást, az megy villámgyorsan (kb. 450MB/s. 18GB átmegy 39 másodperc alatt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular akku 90+
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad Mini 6 WiFi 64 GB, space gray makulátlan,végig tokban-fóliában tartott 2027. 03.13-ig garancia
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Érdemesebb lehet náluk megvenni, úgy talán nagyobb esély van rá, hogy ha nem jönne össze hibátlanul, akkor megpróbálják egy másikkal, bár nem tudom, milyen árban adják.