Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tekintetfigyelés:
Mai úgyis minden mozdulatunkat figyelik világban semmi különös nincs abban, hogy figyeli a szemem, szerintem 10 éve sem volt ez fura, ráadásul egy jó kényelmi funkció.
3-4 éve használok apple készülékeket, előtte android-samsung volt, ott ez alap minden készülékben, régen és ma is. Így már értem miért 2 perc a legrövidebb beállítható idő ipad-en, fura volt, mert 30 mp-et szoktam állítani, ha végeztem csak leteszem és hamar kikapcsol, nem nyomkodom a gombot. Mindegy, nem katasztrófa, ez megszokható, Mac-em is lekapcsol 3 perc után ha nem nyomkodom.Rezgés:
Nem szeretem ha csipog, puttyog, kattog gépelés közben, ezért rezgést szoktam beállítani visszajelzésnek. Samsung tabletek tudnak vibrálni, simán érződik, ez nem probléma, biztos nem ezért hagyják ki, ráadásul a taptic engine erősebb mint a vibramotorok. Rémlik, hogy apple-nél csak pár éve van ez a funkció billentyűzet visszajelzésre, amikor én beléptem apple csapdába, már volt. Csak a billentyű visszajelzésre használnám, nem az értesítéseknél, na mindegy, bekapcsoltam azt a kattogó hangot, nem annyira zavaró.Ha beállítás menüben vagyok, visszalépésre nincs valami gesztus, csak a kijelző felső felén, középen lévő vissza gombbal lehet?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest