Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tekintetfigyelés:
Mai úgyis minden mozdulatunkat figyelik világban semmi különös nincs abban, hogy figyeli a szemem, szerintem 10 éve sem volt ez fura, ráadásul egy jó kényelmi funkció.
3-4 éve használok apple készülékeket, előtte android-samsung volt, ott ez alap minden készülékben, régen és ma is. Így már értem miért 2 perc a legrövidebb beállítható idő ipad-en, fura volt, mert 30 mp-et szoktam állítani, ha végeztem csak leteszem és hamar kikapcsol, nem nyomkodom a gombot. Mindegy, nem katasztrófa, ez megszokható, Mac-em is lekapcsol 3 perc után ha nem nyomkodom.Rezgés:
Nem szeretem ha csipog, puttyog, kattog gépelés közben, ezért rezgést szoktam beállítani visszajelzésnek. Samsung tabletek tudnak vibrálni, simán érződik, ez nem probléma, biztos nem ezért hagyják ki, ráadásul a taptic engine erősebb mint a vibramotorok. Rémlik, hogy apple-nél csak pár éve van ez a funkció billentyűzet visszajelzésre, amikor én beléptem apple csapdába, már volt. Csak a billentyű visszajelzésre használnám, nem az értesítéseknél, na mindegy, bekapcsoltam azt a kattogó hangot, nem annyira zavaró.Ha beállítás menüben vagyok, visszalépésre nincs valami gesztus, csak a kijelző felső felén, középen lévő vissza gombbal lehet?
Köszi!
-
-
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy ipad mini 7-et, ez az első apple tabletem.
Próbáltam beállítani, hogy a billentyűk megnyomását a taptic engine jelezze (minden telefonom és tabletem így használtam az elmúlt 10-en évben), de kezdem azt hinni, hogy nincs benne semmi ami vibrálhatna. Jól gondolom?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest