Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
forumpista
aktív tag
Sziasztok,
van egy ipad mini 5-om (2019). En hulye veletlenul feltettem az ipad os 26-ot par napja.
Na most ennel ocsmanyabb gui-t en meg nem lattam, de ezzel meg egyutt is tudnek elni ellenben az ipadem olyan lassu lett tole mint a tetu.
Lehet-e valahogy downgradelni 18-asra?
Illetve ma is tapasztalt-e ilyen lassusagot es ha igen van-e ra valami megoldas?
Konkretan ha megnyomom a home gombot akkor kb 1-masfel masodperc mire megjelenik az asztal, ilyen szintu lassulast kepzeljetek el. Korabban ez villamgyors (kvazi azonnali) volt. Barmi mas ami regen esetleg kisse lassu volt az meg az orokkevalosag most mar…
Rendesen Windows Vista feelingem van, az volt ilyen amikor anno feltettem az xp-s gepemre, de azt hittem az Apple ezen tul van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest