Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
ittakary
üzenetére
KB igen
. Én is gondolkodtam rajta aztán rájöttem hogy ha veszek egy ilyet az ipadre akkor annyi erővel velem lehetne a macbook pro
. Úgyhogy vettem egy keyboard folio-t, sokkal jobb kompromisszum.. Tok is, gépelni is lehet a súly meg alig több, nincs benne semmilyen plusz dolog. (plusz USBC...) ez olyanoknak való akik notebook helyett is ipadezni akarnak "csak azért is".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Router gondok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Interactive Brokers társalgó
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Én is gondolkodtam rajta aztán rájöttem hogy ha veszek egy ilyet az ipadre akkor annyi erővel velem lehetne a macbook pro