Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
ittakary
üzenetére
KB igen
. Én is gondolkodtam rajta aztán rájöttem hogy ha veszek egy ilyet az ipadre akkor annyi erővel velem lehetne a macbook pro
. Úgyhogy vettem egy keyboard folio-t, sokkal jobb kompromisszum.. Tok is, gépelni is lehet a súly meg alig több, nincs benne semmilyen plusz dolog. (plusz USBC...) ez olyanoknak való akik notebook helyett is ipadezni akarnak "csak azért is".
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Építő/felújító topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Én is gondolkodtam rajta aztán rájöttem hogy ha veszek egy ilyet az ipadre akkor annyi erővel velem lehetne a macbook pro