Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Drenadar
üzenetére
Én amikor vásárlás előtt nézegettem az iPad-eket, akkor ami elképzelésem volt az az volt, hogy ne 64 gigás legyen, és legyen benne 5G. Így a miniből 320e lett volna ami kijön, emellett volt az iPad pro 11 cellular 128 ami 385. A kettő közötti árkülönbség alapján is drága a Mini, őszintén én a 320e-s modellt érzem valahol 200 alatt reálisnak, a 64 WiFi-t meg olyan 120 körül. Tehát amit tud és amilyen minőségben az olyan relatív féláron elmenne.
A jellyt első nap kiszúrtam amikor megjelent a készülék, azért mentem hogy megvegyem, tettem is vissza a bemutató példányt és vettem inkább egy pro 11-et.Jó lesz majd ez a mini vonal, szerintem a következő generációt megnézem újból, könnyet lehet hogy azt már M1-gyel adják ki 1-2 év múlva, lehet hogy akkor arra cserélem a mostani 11 pro-t. Vagy legfeljebb akkor veszek egy leértékelt mostani minit mikor kifutó lesz, a pro mellé telefon helyett netezős cuccnak. A pro-ból meg csinálok egy moduláris asztali hordozható munkaállomást, a dokkoló és egyebek most vannak úton, kíváncsi vagyok rá milyen lesz hosszabb távon monitorra kötve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Batch programozás
- Linux kezdőknek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs