- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Van egy jó és egy rossz hírem!
A jó hogy ma spóroltam 200.000HUF ot, a rossz pedig hogy 4db ipad mini 6 ot teszteltem, és mindegyik rendelkezik a jelly scrolling issue-val.
Adott APR ekben néztem körül, beszélgettem az eladókkal és nem találkoztak a hibával, egy user sem reportolta ezt személyesen. De tudtam nekik prezentálni a bemutató készülékeken sajnos, és ők is látják a hibát. Azt viszont nem tudták megmondani hogy garanciális probléma -e, valamint hogy egyáltalán tudják-e javítani, és ha igen akkor mikor.
A new york times front page-én teszteltem, itt vannak képek és szöveg is. Sajnos látszik hogy a kijelző egyik fele lassabb mint a másik ha állítva nézzük az eszközt.. Sajnos elfektetve is látszik, de akkor a képek inkább összenyomódnak vertikálisan. Ha csak a szövegekre koncentrálok akkor annyira nem zavaró, de a gif-ek és a képek esetében hatványozottan látszik, és számomra ez deal breaker volt. :/
Néztem a többi ipadet is, ugyanazzal a demo szoftverrel nem produkálták a problémát, én így hardveres issue-ra gyanakszom.
De én nem értek hozzá, zsírkréta volt a reggelim.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- iPad A16 wifi+ cellular hibátlan 2027.11.18 Apple jótállás
- iPad Air M3 11" 256GB Cellular Hibátlan/2028.11.13.Gar./Akku 100%/p4716
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De én nem értek hozzá, zsírkréta volt a reggelim.