Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
NomAd_82
üzenetére
Üdv minden fórumtársnak.
Folytatódik történetem a javításra leadott ipad pro-val kapcsolatban.
Megosztanám veletek, mert érdekes a sztori, nekem ez új tapasztalat volt.
A javítási idő lejárta előtt írtam az ügyfélszolgálatnak is, biztos ami biztos alapon.
Válasz: a 30 napos javítási határidő lejárta után a következő 8 napban cseréljük a terméket.
A következő 8 nap hétfőn járt le.
Elmentem az üzletbe, ahol közölte az eladó srác, hogy az ügyem a jogi osztály bevonásával folytatódik, mert az apple nem akarja megjavítani az Ipad-et. hmmmmm ?!? Csúnya apple.
Nem mondta miért, erre én közöltem, hogy tudom, hogy az újként eladott tabletet előttem már használták, mert az Icentre tájékoztatott, hogy a gari lejárt. 2020. januárjában !!!!!
Tehát, nekem egy használt cuccot ( 2019-ben lehetett vásárolva ) adtak el újként. Ez biztos.
Ezt 2020. októberében vettem. Fasza mi?
Az egész történetet jeleztem a fogyasztóvédelemnek, akik azt mondták, hogy első körben javításra törekszik az eladó, utána csere és végül vételár visszatérítés.
Jelen helyzetben és mivel minden határidő lejárt, utóbbi-nak kellett volna megvalósulnia.
Az eladó kért még egy napot és közölte, hogy az idén szigorodtak meg a szabályok és mivel tavalyi a cucc, így a javítási határidő kitolható....... Ahhhha, faszt.
Elmondtam én is a fogyasztóvédelem bevonásával történt verziómat és holnap felhívja a központot, mi a helyzet de én jeleztem, hogy a pénzt kérem vissza.
Azt mondta ok, holnap hívja a központot és engem.
Én még ma írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy a pénzt kérem.
Remélem ez lefut holnap.
A pesszimizmus azt mondatja velem, hogy rám fogják majd, hogy engem tájékoztattak, hogy használt a cucc és ennek tudatában vettem.
Mindegy, a fogyasztósok azt mondták vásárlók könyve.
Holnap ezzel folytatom ha nincsen más lehetőség.
Írásom csak tájékoztató jellegű, hogy ne járjatok így.
Közben vettem egy 2020-as ipad pro-t az Icentre-nél ( fóliás, bontatlan
) leértékelve és akkora baszó ez a cucc. A 2017 is az volt de ez még jobban bejön
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest