Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NomAd_82

aktív tag

válasz NomAd_82 #34610 üzenetére

Üdv minden fórumtársnak.
    Folytatódik történetem a javításra leadott ipad pro-val kapcsolatban.
    Megosztanám veletek, mert érdekes a sztori, nekem ez új tapasztalat volt.

A javítási idő lejárta előtt írtam az ügyfélszolgálatnak is, biztos ami biztos alapon.
    Válasz: a 30 napos javítási határidő lejárta után a következő 8 napban cseréljük a terméket.

A következő 8 nap hétfőn járt le.

Elmentem az üzletbe, ahol közölte az eladó srác, hogy az ügyem a jogi osztály bevonásával folytatódik, mert az apple nem akarja megjavítani az Ipad-et. hmmmmm ?!? Csúnya apple.

Nem mondta miért, erre én közöltem, hogy tudom, hogy az újként eladott tabletet előttem már használták, mert az Icentre tájékoztatott, hogy a gari lejárt. 2020. januárjában !!!!! :W

Tehát, nekem egy használt cuccot ( 2019-ben lehetett vásárolva ) adtak el újként. Ez biztos.
    Ezt 2020. októberében vettem. Fasza mi? :D
    Az egész történetet jeleztem a fogyasztóvédelemnek, akik azt mondták, hogy első körben javításra törekszik az eladó, utána csere és végül vételár visszatérítés.
    Jelen helyzetben és mivel minden határidő lejárt, utóbbi-nak kellett volna megvalósulnia.

Az eladó kért még egy napot és közölte, hogy az idén szigorodtak meg a szabályok és mivel tavalyi a cucc, így a javítási határidő kitolható....... Ahhhha, faszt.
    Elmondtam én is a fogyasztóvédelem bevonásával történt verziómat és holnap felhívja a központot, mi a helyzet de én jeleztem, hogy a pénzt kérem vissza.
    Azt mondta ok, holnap hívja a központot és engem.
    Én még ma írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy a pénzt kérem.
    Remélem ez lefut holnap.

A pesszimizmus azt mondatja velem, hogy rám fogják majd, hogy engem tájékoztattak, hogy használt a cucc és ennek tudatában vettem.
    Mindegy, a fogyasztósok azt mondták vásárlók könyve.
    Holnap ezzel folytatom ha nincsen más lehetőség.
    Írásom csak tájékoztató jellegű, hogy ne járjatok így.
    Közben vettem egy 2020-as ipad pro-t az Icentre-nél ( fóliás, bontatlan :C :C ) leértékelve és akkora baszó ez a cucc. A 2017 is az volt de ez még jobban bejön :D

Új hozzászólás Aktív témák