Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok,
érdekes dolog esett meg most velem, ezért elmesélem és kérdezném tőletek mire számíthatok.
Adott egy 2017 ipad pro ( melyet meg is hirdettem eladásra ) időközben előjött a kijelzőjén egy fehér kis pont. Nem olyan nagy folt mint ami a neten van, hanem egy kis valami.
Töröltem is az eladást.
Mivel 2020.október 18-án vettem, él rá az egy éves apple gari. Ezt hittem.
Bevittem az Icentre üzletébe, ahol mondták, hogy a kijelzőn beégett egy panel
( vagy valami ilyesmi) és cserélik, semmi gond.
A srác ahogy beütötte a készülék számát, közölte a rendszer, hogy lejárt a garancia. WTF ??
Mondom, ez meg hogy, amikor kevesebb mint 1 éve vettem. Így át sem vették, hanem oda küldtek vissza, ahol eredetileg vettem. Ott elküldték szervizbe és majd szólnak mit reagál a szerviz.
Nekem ez az üzlet úgy adta el, hogy 1 év apple gari van rajta de akkor hogyan lehet, hogy a rendszerükben lejárt a garancia?
Vajon így javítja a külföldi szerviz, visszadobja, talán az üzletnek kell ilyenkor fizetni a javítás költségét vagy kapok egy újat? Bocs ha hülyeséget írok.
Ha cserélik a panelt az főelemnek számít és újra indul az egy év gari? Ez eléggé ki volt vesézve a fórumban de nem emlékszem pontosan. Remélem nem fogok vele szívni.
Előre is köszi mindenkinek a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VGA kibeszélő offtopik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- reMarkable 2
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi