Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hszilard666

veterán

Most hogy nem jött az ipad mini refresh, elkezdtem agyalni hogy kéne venni egy mini 5 öt. De mivel kukabúvár és üveggyűjtő áll a névjegykártyámon, nem akartam sokat költeni. Gondolkodtam hogy mire használnám, és olvasáson meg filmnézésen túl nem sok mindenre. Utoljára iPad airem volt, amivel boldog voltam teljesen, csak a mérete miatt sosem vittem magammal, mert táska kellett mellé, és macera volt előtúrni amikor kellett. Így a mini 5 ötletét downgrade-eltem egy mini 2 beszerzésére. Pár nap kutakodás után találtam egy mini 2 32 wifi space grey-t 89% os akksival gyönyörű állapotban. Árban is baráti volt, 16K HUF

2 napja gyűröm, és nem tudom felfogni miért “ölte meg” a gyártó ezt a méretet. A lábbusszal közlekedő átlag usernek ez a méret szerintem tökéletes. Nem kell a táskámba tennem mint a macbookot, elfér a farmerom farzsebében, vagy a dzsekim belső zsebében. Konkrétan mióta megvan az eszköz a telefonommal úgy érek haza egy 14h-s aktív nap után hogy a smart battery case emben még van 40%, avagy a mini teljesen kannibalizálta a telefon használatát nálam. Tömegközlekedésen airpods-szal filmet nézek rajta vagy doksit olvasok, ha beértem az irodába akkor meg szünet alatt redditet browseolok. A pici storage sem issue, ha kell valami nagy content, majd airdroppolom a telómról, ott még van 90 giga szabad helyem.

Titkon reméltem azért van ennyire elhanyagolva a mini mert jön a foldable iphone, de jött a pletyi hogy 2022 ben jön majd, addig tuti marad nálam az iphone x + mini 2 ultra budget megoldás. :D

Új hozzászólás Aktív témák