Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Van valakinek saját tapasztalata az s-pen - apple pencil jegyzetelésre témában?
Az interneten megnéztem egy csomó videót, elmentem mediamarktba és úgy éreztem, hogy az s-pen s6 lite kombináció élőben közel sem hozta azt, amit a "review" videókon. (meg a reviewerek fele a videón szebben ír, mint én nyomtatok... életszerűtlen)Mivel sajnos ezeknek már nem lehet hinni, ezért kérdezem, hogy akinek van valódi tapasztalata mindkettővel, az tudna írni róla igazi minőségbeli összehasonlítást?
Sajnos ahol ipadet ki tudtam próbálni, ott nem volt pencil hozzá, így nem sokra mentem.
Hol van kiállítva ipad úgy, hogy tollal is lehet használni? (bp)Egyetemi jegyzetelésre szeretnék tabletet, és az s6 lite nekem még kevés minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest