- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Van valakinek saját tapasztalata az s-pen - apple pencil jegyzetelésre témában?
Az interneten megnéztem egy csomó videót, elmentem mediamarktba és úgy éreztem, hogy az s-pen s6 lite kombináció élőben közel sem hozta azt, amit a "review" videókon. (meg a reviewerek fele a videón szebben ír, mint én nyomtatok... életszerűtlen)Mivel sajnos ezeknek már nem lehet hinni, ezért kérdezem, hogy akinek van valódi tapasztalata mindkettővel, az tudna írni róla igazi minőségbeli összehasonlítást?
Sajnos ahol ipadet ki tudtam próbálni, ott nem volt pencil hozzá, így nem sokra mentem.
Hol van kiállítva ipad úgy, hogy tollal is lehet használni? (bp)Egyetemi jegyzetelésre szeretnék tabletet, és az s6 lite nekem még kevés minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest