- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Volt nálam Samsung egy hétig.
Az iPad + Pencil mellett gyerekjátéknak tűnik. iPadOS 14 óta van scribble, ami a kézírást nyomtatotta alakítja (ha akarod), es ez sokszor nagyon hasznos. Én is nagyrészt egyetemi jegyzetelésre használom. Valmint Notability tud olyat, hogy matematikai formulákat nyomtatottá alakít, na azt imádom! Nem kell Wordben kínlódni, LaTeX-et tanulni, csak megírom, az meg teszi a dokgát
Az egész sokkal kiforrottabb. Samsungnál meg csak egy funkció, ilyet is tud, de nem feküdtek rá annyira, mint lehetett volna. -
Mattb
senior tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Bármelyik iStyle vagy iCenter?
-
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Edigitál, media, ezekben láttam kiállítva ceruzával.
-
parandroid
félisten
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Samsungot nem ismerem, de a lányom 1 éve ír, rajzol ipaden apple pencillel. ipad6-tal kezdett tavaly tavasszal, januárban kapott egy air3-at. Előtte pár évig wacom táblán rajzolt, az azért kicsit más téma. Teljesen intuitív neki a dolog, a grafikus programok trükkjeit is azonnal megtanulta, mostanra úgy ír, mintha jegyzetfüzetbe jegyzetelne. A sulis cuccait ezen szoktam alárni, én max ennyire használom, de nem sok különbséget veszek észre aláírás közben, ahhoz képest, mintha papírra írnék.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Samsung Tab A9 4/64GB "ÚJ" közel 1 év jótállás
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- sérült házas - 2 db
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az egész sokkal kiforrottabb. Samsungnál meg csak egy funkció, ilyet is tud, de nem feküdtek rá annyira, mint lehetett volna.