Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
csanyiadam
üzenetére
Én pont most csináltam végig egy ipad 7-8-air3-air4 döntést.
Az én haszálatomra, ár-érték arányban az air3 lett a befutó.
130-ért kaphatsz 64GB + cellular modellt.ipad 7 -> csak használtan kapható és az áráért kapni szintén használt, de nyilván újabb 8-t, innentől kezdve sosem reális opció.
ipad 8 -> a 32gb-s modellbe nem mertem belevágni, mert éppen elég lenne, de igények változhatnak, és amúgy az ios is sokat nőtt a telefonomon pl az elmúlt években. A 128 gb-s kevés van eladó, az új pedig már 160-ba is belekerül és az még csak wifi.
ipad air 3 -> 130-140 között már kapsz 64 GB-t + cellulart, ugyanaz a chip van benne, mint a 8-ban., nagyobb a kijelzője, laminált kijelzője van. Drágább, mint az alap 8-as, de olcsóbb, mint a cellurar vagy a 128 egyenként, együtt meg végképp.
ipad air 4 ->Jobb chip, apple pencil 2, még nagyobb kijelző, csak éppen 200 felett van, használtan is. Ez inkább anyagi döntés kérdése. Nyilvánvalóan az új model az sosem költséghatékony, tehát a sokkal több pénzért arányaiban kevés új jó dolog jár. Pártizedcolos kép meg ilyenek. Ha felmerül a kérdés, hogy "megér-e +100e felárat", akkor a válasz biztosan nem, ez akkor éri meg, ha nem számít, hogy +100e, csak legyen az újabb, nagyobb gyorsabb.
De ez nem baj, a legújabb soha semmi termékben sem a megérésről szólt, és ez most sincs másként.Ár érték arányban amúgy szeirntem messze az air 3 a legjobb vétel.
A 8-nál tényleg jobb és azon az áron van nagyjából, talán kicsit olcsóbb is, felszereltségtől függ.Persze, ha csak új jöhjet szóba, akkor az air sokkal jobb, mint a sima 8, csak sokkal drágább is.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
*ket ora alatt merult ennyit, nem egy alatt.
-
CyberPunk666
senior tag
Na, klubtag lettem. Használt air 3 lett a tarhely miatt. A kepe gyonyoru.
Mindent kiprobaltam rajta. Egy ora yt, bongeszes 10-11% merules, szoval szerintem rendben van. Teljesen karcmentes.Egy dolog miatt aggodom, hogy notesban rajzolva probaltam a nyomaserzekenyseget, de nem ment.
Meg nincs tollam, ezert csak ujjal. Barhogy nyomom ugyanakkora a vonal vastagsaga, mig a telefonomon siman megy.
Ettol meg tollal mukodhet.Btw nincs rajta folia, milyet javasoltok tollal jegyzeteleshez? Allitolag a paperlike atveres.
Folia nelkul ki se probaljam a tollat? Gondolom hamar karcos lenne, nem? Egyetlen karc nincs rajta, szoval nem akarom ezzel kezdeni. Vagy ezek ilyen karcallo cuccok. Tenyleg ujszeru a kijelzo. -
CyberPunk666
senior tag
válasz
trobi28
üzenetére
Az apple nem akarja, hogy egy eszkozt tobben hasznaljanak. Ha uj apple idval jelenkezel be, akkor a regivel nem enged vissza X ideig.
Allitasuk szerint azert, hogy ha y accounton valamit megvasaroltak, akkor ne tudj atlogolva hasznalni, hanem vedd meg arra az apple id-ra, amit hasznalsz. -
CyberPunk666
senior tag
az eladó kilépett a készülékből. Azt mondtam neki, hogy kizárhatja 90 napra, ha belépek és mégsem veszem meg és visszalépne.
Ha kilépett és visszaléptetem, hogy ki tudjam próbálni, akkor ha utána megveszem és én lépek be, akkor nem leszek 90 napra kizárva, ugye?
Csak, ha közben belép másikkal, akkor nem léphet vissza az elsővel 90 napig, ugye? -
CyberPunk666
senior tag
Na, találtam egy ígéretes air3-t. Remélem 1-2 napon belül a kezemben is lesz.
Egyetlen kérdésem lenne még, mert erről nem sok információ van.
Jól gondolom, hogy a tollal írás tekintetében semmi különbség az air 3 és a sima 8 között?
Olyan, mintha a mostani 8-as az előző air rosszabb kijelzős kiadása lenne. -
CyberPunk666
senior tag
Szerintetek érdemesebb használt air 3-t venni, egy új 8 helyett?
-
CyberPunk666
senior tag
Van valakinek saját tapasztalata az s-pen - apple pencil jegyzetelésre témában?
Az interneten megnéztem egy csomó videót, elmentem mediamarktba és úgy éreztem, hogy az s-pen s6 lite kombináció élőben közel sem hozta azt, amit a "review" videókon. (meg a reviewerek fele a videón szebben ír, mint én nyomtatok... életszerűtlen)Mivel sajnos ezeknek már nem lehet hinni, ezért kérdezem, hogy akinek van valódi tapasztalata mindkettővel, az tudna írni róla igazi minőségbeli összehasonlítást?
Sajnos ahol ipadet ki tudtam próbálni, ott nem volt pencil hozzá, így nem sokra mentem.
Hol van kiállítva ipad úgy, hogy tollal is lehet használni? (bp)Egyetemi jegyzetelésre szeretnék tabletet, és az s6 lite nekem még kevés minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi