Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• R a y
    senior tag

A mobilhotspot opcióban a jobb felső sarokban a 3 pontra kattintva.

#32928Divinity Pontosan erről van szó. Ha valaki nonstop erről navigál, mert pl kamionos, vagy taxis, akkor nincs is kérdés, ki kell csengetni a többletet. De ha eleve ezt írta “Van gps készülékem a kocsiban.”, akkor nem értem a kérdését. Pl olyat is ismerek, aki butafont használ, mert szerinte a telefonon telefonálni kell. Itt is jó lehet a cellular verzió. De azt fel nem fogom, hogy mire jó, hogy tableten tudok navigálnak vagy telefonálni, ha a mobil mindig ott van velem. Főleg annak tudatában, hogy fizikai SIM kell bele, tehát másik számom lesz, amit senki nem ismer. Vagy fizethetek a klónozásért úgy, hogy nincsen pénzem vagy sajnálom rá (különben kicsengetném a cellular különbözetet és nem értekeznék idegenekkel napokig arról, hogy mi a jó nekem).

Csak az a baj, hogy egyedül te tolod ezt a GPS témát, meg hogy kinek mi jobb. Nálam a fő szempont az volt, hogy van rajta adat. Én leírtam, hogy szerintem jobb, kényelmesebb és a GPS már csak egy plusz dolog. Egyébként meg adatmegsztó simről nem hallottál?
    Tényleg nem értem neked miért fáj, ha valaki celluláros iPadet vesz? Most már kezd érdekelni, hogy téged ez miért zavar? :DD

Új hozzászólás Aktív témák