Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerencF
csendes tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Ha rám céloztál, én nem vitatkozom. Véleményt cserélek és szerintem a másik “friss reg” is így gondolja.
Veled viszont vitatkoznék. De mielőtt gyorsan rákattintanál a “jelentem” gombra, azért leszögezem, hogy nem harcolok, nem veszekszem, hanem vitatkozom. A vita jelentése: két vagy több személy szellemi küzdelme szóban vagy írásban érvek és ellenérvek felsorakoztatásával egy kérdés eldöntésére, egy álláspont kialakítására, lerögzítésére.
Ezt azért írtam le, mert sokan nincsenek vele tisztában és azt hiszik, hogy a vita az egy rettenetes dolog, holott nem kell mindenkinek mindennel egyetérteni még egy szakmai rovatban sem.
Szóval megkérdezném tőled tisztelettel, hogy két “friss reg” miért is ne vitatkozhatna? Valamint te mennyivel tartod magad többre nálam, vagy a másik “friss reg”-nél csak azért, mert te “őstag” vagy? Ezért a PH rangért te akciósan kapsz valamit a boltban? Ezek szerint ha én azt írom, hogy a “fű zöld”, akkor arra itt bárki félre vont szájjal hitetlenkedve néz, mert én friss reg vagyok, de ha te leírod, hogy a fű az bizony piros, akkor mindenk elismerően bólogat, mert te “őstag” vagy? Vagy mire gondolsz pontosan? Köszönettel várom válaszodat, már ha tegezhetlek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M8 tokkal
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest