- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy iPAd air 4-et. Nézegettem a kapható tollakat, talán már túl sok időt is eltöltöttem videók nézésével és fórum olvasással ezzel kalcsolatban.
A toll inkább jgyezetelésre kell nekem, így nem feltétlen kel laz Apple pencil, de!
Munka során mindig van előttem egy papír, amire felírok dolgokat, amik az adott nap fontosak nekem, aztán dobom is ki (méretek, arányszámok, stb). Láttam pár videóban, hogy az Apple Pencillel ha koppintok a képernyőn, egyből a jegyzetekbe visz (gondolom, apple lévén más alkalmazést nem lehet beállítani,hogy az induljon el ilyenkor). A kérdés,hogy ilyenkor mindig új jegyzetet nyit, vagy lehet mindig folytatni, amit épp elkezdtem?
Van más toll, amivel ez a művelet megjátszható?
Azért kérdezem, mert ugye dolgozom, épp fel kell írni valamit, ne kelljen állandóan feloldani a tabletet, elindítani az appot, stb, hogy leírjak pár számot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest