Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy iPAd air 4-et. Nézegettem a kapható tollakat, talán már túl sok időt is eltöltöttem videók nézésével és fórum olvasással ezzel kalcsolatban.
A toll inkább jgyezetelésre kell nekem, így nem feltétlen kel laz Apple pencil, de!
Munka során mindig van előttem egy papír, amire felírok dolgokat, amik az adott nap fontosak nekem, aztán dobom is ki (méretek, arányszámok, stb). Láttam pár videóban, hogy az Apple Pencillel ha koppintok a képernyőn, egyből a jegyzetekbe visz (gondolom, apple lévén más alkalmazést nem lehet beállítani,hogy az induljon el ilyenkor). A kérdés,hogy ilyenkor mindig új jegyzetet nyit, vagy lehet mindig folytatni, amit épp elkezdtem?
Van más toll, amivel ez a művelet megjátszható?
Azért kérdezem, mert ugye dolgozom, épp fel kell írni valamit, ne kelljen állandóan feloldani a tabletet, elindítani az appot, stb, hogy leírjak pár számot...
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Jogász topik
- Xbox Series X|S
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest