Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Nekem a Watch-al az a gondom, hogy nem orvosi műszer és még szerintem az egészségfigyelő képessége ugyan egy órát tekintve high tech, de még úgymond keveslem. Nekem Watch 4 van, és gondolkodom az eladásán, mert tényleg frankó kis kütyü, igazi okosóra, de pl. az üzemidő nagyon karcsú még, egy Garminnal összevetve. Viszont voltak olyan napjaim, mikor úgy éreztem a Garmin mint sportóra jobban mér, mint egy Watch. Meglepő volt számomra, hogy az Apple egészségfigyelő képességei pontosabbnak bizonyult.
Szerintem még várni kell az órával. Series 5 és 6 sem hozott wow hatású lépést, talán a 7. majd fog.
Bár sajnos szívproblémáid vannak, akkor viszont meggondolandó és egyértelműen a Series 6.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest