- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Valahol nem értem ezt a "kerülöm a google-t" dolgot. A többi mivel másabb, vagy jobb? Szerintem egyik kutya, másik eb, mindegyiknek megvannak a maguk ilyen-olyan húzásaik. Sokan aggódnak a "személyes" adatok és egyebek miatt, ami elég vicces (persze a gdpr hadművelet pont erre is volt jó, hogy aggodalmat keltsenek), miközben már évtizedek óta mindenhol meg kell adni bizonyos adatokat és van internet és felhő ésatöbbi...
Ha teljesen zárt rendszert akarsz, akkor vegyél egy Synology NAS-t, azon van saját office, saját tárhely, távolról elérheted a saját appjaival vagy böngészőben és akkor csak nálad van minden dokumentum, stb. Ja de az is neten keresztül működik, akkor védd le jól...
Szóval szerintem kissé túl van ez már reagálva több oldalról.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs