Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Parson
üzenetére
nem olvastam az előző hsz-eket, de nekem a mostani iPadem 32 gigás, teljesen elég, még a felét se laktam be. Páromnak szintén 32-es van, az is elég neki. Előző iPadem 16os volt, az is elég volt. Még kompromisszum közelében sem voltam.
Mérd fel mire használod, igazából ennyi a kérdés.
Videózni és fotózni ezekkel a sz*r kamerákkal senki sem csinálja, aki videót vág úgy sem ilyet használna rá, a játékok nem foglalnak 30 gigát, én filmeket és sorozatot médiaszervereken nézek. Ha mégis lokálban tárolnál nagy fájlokat, akkor vegyél nagyobbat, ellenkező esetben csapj le az ajánlatra és hozd el. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Videózni és fotózni ezekkel a sz*r kamerákkal senki sem csinálja, aki videót vág úgy sem ilyet használna rá, a játékok nem foglalnak 30 gigát, én filmeket és sorozatot médiaszervereken nézek. Ha mégis lokálban tárolnál nagy fájlokat, akkor vegyél nagyobbat, ellenkező esetben csapj le az ajánlatra és hozd el.