Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Ádám16
üzenetére
Én is összenézegettem hétvégén egy MediaMarktban, hogy melyik mit tud, a mini nekem a jelenlegi kijelzővel nem nyújtana sokkal "nagyobb" élményt mint a mostani telóm, noha vasban bőven jó. A sima Ipadet már nem venném a régi proci és a 32 GB miatt, az Air3 meg már sok a büdzsének.
Mondjuk ha az Air4 bejelentése után akciósan kiszórnák kicsit jobb áron, akkor elgondolkoznék rajta.Én azzal is beérném, ha kapna az alap Ipad egy A11/A12-t, 64 GB tárhelyet és picit nagyobb kijelzőt. Meglátjuk jövő héten (vagy októberben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötmillió példánynál jár a Crimson Desert
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szerviz topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Macrodroid
- Samsung kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk ha az Air4 bejelentése után akciósan kiszórnák kicsit jobb áron, akkor elgondolkoznék rajta.