Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bkiky01
üzenetére
Ezzel pont a stabil, megbízható, megszokott szoftveres környezetet veszítem el, ami a legfontosabb szempont. Ezen az alapon egy linuxos asztali gépet is betehetnék neki, aztán szopathatnám magam éjszakákon keresztül a webkamera driverrel (kiragadott példa). Volt droidos tabletem, nem is valami dzsunka-szökevény (Nexus 7, meg is van még valamelyik fiókban, elvileg működik is, anno újan vettem), de sosem szerettem használni, mindig volt valami hiszti körülötte. Ugyanakkoriban volt egy Retina Minim is, amit sajnos utána eladtam, azóta is bánom, de akkor úgy tűnt, hogy nem használjuk ki, és csak állt a polcon. Mondjuk annak legalább volt értéke használtan, a Nexusnak semmi, hónapokig hirdettem ebayen, csak nevetséges ajánlatok jöttek (kb ingyen elviszem jellegűek).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- reMarkable 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi