Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- bitpork: Ha Isten létezik...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- potyautas: Vizsga
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
válasz
hitchins
üzenetére
...én csak szeretném használni úgy, ahogy írod... nekem van egy rakás 2013-ban Németországban vásárolt Sony USB 3.0-ás pendrive-om (többféle méretben). Ezektől nem szívesen válnék meg, mert immár hetedik éve nyúzom őket (ez idő alatt több, szintén márkás pendrive már kidőlt, elfüstölt, stb.), nem mellesleg sebességben is valamiért még mindig elverik a nagy márkák (Sandisk, Samsung, stb) csoda USB 3.x pendrive-jait. Mondjuk pont az Apple cuccokhoz nem tudom használni, de azt kétlem, hogy ilyeneket manapság még venni lehetne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Svájci jellegű bicska eladó
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest