Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madwe
    nagyúr

Persze, ha valaki rendelkezik korlátlan tárhellyel valamelyik felhőszolgáltatásban, illetve ha előfizet valaki HBO GO / Netflix akármire, amivel normális minőségben tud filmet és sorozatot nézni, illetve nem photoshoppol, nem gamel, nem excel / wordozik, nem torrentezik, akkor mondanék rá egy talánt. :)

Én továbbra is fenntartom hogy az iPad egy PC / noti mellé tökéletes, de helyettük még nem.

De persze minden felhasználási szokás kérdése.

Egyébként a Samsung Tableteiben Dex-szel megtámogatva jelenleg több fantáziát látok a jövőre nézve, hogy kiváltsa a PC-t, ha egyszer rendes hardverrel megtámogatják.

Egyrészt manapság szvsz felháborító ha valakinek nincs egy synology nas a lakásában, másrészt az is ha nincs netflix és prime előfizetése ha ért angolul:)

Amúgy viccet félretéve, ahogy felettem is láthatod, sokaknál a laptopot kiváltja, de kel pc videot vágni, fájlokat mozgatni stb. Na,ármost én továbbra is tartom, h az emberek nagyrészének valójában arra sincs szüksége, mert nem vág videót, nem kell wordöt szerkesztenie otthon általában. Azt az évi 1-2 kitöltendő office taskot meg, ami magán, sunyiban el lehet végezni a céges laptopon is, szigorúan munkaidő után, persze:)

Új hozzászólás Aktív témák