- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Ahhoz is használom, ha már itt van miért ne? Így a folio kitámasztással használható is. Mindezidáig erre a 13.5-ös surface book volt befogva, tehát ez nem annyira nagy nekem, de tok nélkül nem igen tudtam használni media fogyasztására. Ha kézben tartottam akkor maximum kanapén ülve működött. Ágyban az a baj, hogy nehéz, egy idő után úgy is ráteszed a hasadra/mellkasodra amit mivel vékony elkezd nyomni olyan erővel ami nem kellemes. Asztalon pedig kezdetektől fogva egy állítható állványon használom, ez fixen tartja akkor is ha ráteszem a kezem és rajzolok, olyan szögben amiben éppen kényelmes.
Amire nem gondoltam, hogy a sok mágnes miatt hozzá is ragad, de ezt orvosoltam egy 5 mm-es szivaccsal ami az egész állványt lefedi.
Nem szép, nem minimal, de én haszálni akarom, ha már kiadtam érte több mint 400 ezer forintot.
És azt kell hogy mondjam, a 250-ért vett Sur.Book használhatóbb volt számomra médiafogyaszásra.
Sajnos én rajzolni vettem mindkettőt “elsősorban”. Így csakis az volt a fő szempont, de persze másra is használom így arról is van tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest