Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Na vettem egy iPad 2018-at meg hozzá egy apple pencilt. Galaxy Tab A 10 után iszonyatos dobozhangja van és kézben fogva folyamatosan berezonál, közepes hangerőn is. Nyilván a kép is kisebb, de ezt tudtam - a 16:10 formátum után persze nagyon fura.
A toll viszont egy vicc, csendes helyiségben egy kopogtatás vele a jegyzetelés. Persze tudtam, hogy van hangja meg tesztekben is említik, de valahogy hangos környezetben nem tűnt ilyen borzasztónak.
Persze a működés oké de nekem ez így nem tetszik.
Online rendeltem helyi MediaMarktban vettem át. Gondolom ilyenkor nincs már 14 nap elállás, ha kibontottam? Töltő meg minden érintetlen. Max eladom veszteséggel, de ez így eléggé csalódás. Hozzá kell tennem persze, hogy ezekről a dolgokról informálódtam tesztekből, de nem gondoltam hogy ilyen extrém lesz.
Szerk: most olvastam, hogy apple készülékeket nem lehet 14 napon visszaadni mert ezek regisztrált készülékek. Mondjuk a pencilt talán sikerül, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Bittorrent topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest