Hirdetés
- Yodafon: :L
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
r3dsnake,koxkids,local1: Nekem az iPad Airem 4éves lesz most.Elejétől fogva tokban volt. Makulátlan,karcmentes!Nagyon vigyázok a cuccaimra.Nekem a smart cover nagyon kevés. Tudom milyen az mert az Airen volt úgy,hogy kinai smart cover+hátsó tok is...végül is egy smart case-em volt.Muszály valami tok,mert a fiam is használja(8éves) és ő nem figyel hová rakja le stb azért kell a hátsó tok.Az első meg azért mert általában az éjjeli szekrényen van a helye és sokszor távirányító és telefon is rávan rakva éjjelre. Én már megszoktam,hogy rajta van,hiányozna!Magában túl vékony nekem. Egyik haveromnak van iPad 2017 spigen tokkal amit tegnap linkeltem és tegnap voltam megnézni milyen minőségű.Nagyon bejött nekem is az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardcore café
- SSD kibeszélő
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- További aktív témák...
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest