Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
r3dsnake,koxkids,local1: Nekem az iPad Airem 4éves lesz most.Elejétől fogva tokban volt. Makulátlan,karcmentes!Nagyon vigyázok a cuccaimra.Nekem a smart cover nagyon kevés. Tudom milyen az mert az Airen volt úgy,hogy kinai smart cover+hátsó tok is...végül is egy smart case-em volt.Muszály valami tok,mert a fiam is használja(8éves) és ő nem figyel hová rakja le stb azért kell a hátsó tok.Az első meg azért mert általában az éjjeli szekrényen van a helye és sokszor távirányító és telefon is rávan rakva éjjelre. Én már megszoktam,hogy rajta van,hiányozna!Magában túl vékony nekem. Egyik haveromnak van iPad 2017 spigen tokkal amit tegnap linkeltem és tegnap voltam megnézni milyen minőségű.Nagyon bejött nekem is az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest