Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
segítsetek pls!
A gyerek hozott elém egy játékot, ami elvileg ingyenes volt, de mire az összes azonosításon átestem, lehet valamilyen formában előfizettem rá. Hol és hogyan tudom megnézni, hogy az elmúlt két órában keletkezett-e fizetési kötelezettségem (a hozzárendelt virtuális kártyáról nem jött sms, hogy próbáltak volna levonni, de mintha valami havi vagy heti díjat villantott volna meg a játék)
Ugye nem fognak nekem számlázni egy hónap múlva sem semmit?
Illetve ha tényleges vásárlás keletkezett volna, akkor gyakorlatilag kellett volna sms-t kapni a banktól, hogy terhelni próbálták a számlát.
a
https://reportaproblem.apple.com/
oldalon ezt látom. És aggasztó a weekly kezdetű rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest