- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
árkategóriájában, 2018(117k) 2017 már ennél olcsóbbb kb 100. Mind2 verhetetlen. Bár nekem a 18as hátulja fura, mintha olcsósítottabb (ez aztán a magyar szó
) lenne, de élőbe nem láttam még. Tegnap volt szerencsém megnézni a huawei m5öt, a nagyobbat, nekem abból a kisebb tetszett, mondván ha nem lesz új mini, jól megnézem magamnak azt. Nyilván droidban fel lehet gorsítani az animációkat, de annyira lomhának tűnt az ipad mellett hogy ott is hagytam 20 másodperc után. Nyilván abban is több van mint ez amit leírtam, de ipad sztem jobb. Ami fontos még, jó ha előre tudod, én ezt benyeltem rendesen, néhány app ami iphone-ra és droidra is van, ott ugye tablet felskálázott teló kb, na az itt ipad-en nem így megy. kb így menne, de lusták néhol ipad appot gyártani, vagy skálázódót. Pl: Instagram(iszonyúan szégyeljék magukat....),snapchat mondjuk ezt nem használom, amazfit okosóra app, a sima időjárás app sincs rá ami iphone-on van, csak widget (wtf?
) , eléred átállítással a telós appot de akkor orbitálisan hülyén kinéző módon a tableted közepén lesz 1 vagy 2xes nagyításban az app plusz egy iphone billentyűzet
.meg az ios 11 kissé képes hülyeségekre, még úgyis ha ügyelsz a friss appokra amik ios 11 ready-k. De ezeknek a hülyeségeknek utána tudsz még itt olvasni, van belőle rendesen
egyelőre ennyi jutott eszembe 
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- YouTube
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) lenne, de élőbe nem láttam még. Tegnap volt szerencsém megnézni a huawei m5öt, a nagyobbat, nekem abból a kisebb tetszett, mondván ha nem lesz új mini, jól megnézem magamnak azt. Nyilván droidban fel lehet gorsítani az animációkat, de annyira lomhának tűnt az ipad mellett hogy ott is hagytam 20 másodperc után. Nyilván abban is több van mint ez amit leírtam, de ipad sztem jobb. Ami fontos még, jó ha előre tudod, én ezt benyeltem rendesen, néhány app ami iphone-ra és droidra is van, ott ugye tablet felskálázott teló kb, na az itt ipad-en nem így megy. kb így menne, de lusták néhol ipad appot gyártani, vagy skálázódót. Pl: Instagram(iszonyúan szégyeljék magukat....),snapchat mondjuk ezt nem használom, amazfit okosóra app, a sima időjárás app sincs rá ami iphone-on van, csak widget (wtf?
) , eléred átállítással a telós appot de akkor orbitálisan hülyén kinéző módon a tableted közepén lesz 1 vagy 2xes nagyításban az app plusz egy iphone billentyűzet
egyelőre ennyi jutott eszembe