Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz999
tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Sikerült megcsinálni.
Icloud.com-on kikapcsoltam az ipad keresés funkciót (mivel ugye az ipadról már nem tudtam), ez önmagában az egész ipadet visszaállította gyári állapotba. Ekkor már működött, csak ugye alap beállítás úgy van, hogy rögtön azzal kezdi, nyomja meg a home gombot. Nah ugye ez nekem nem működik a tönkrement fizikai gomb miatt, és ilyenkor meg nem elérhető még az Assistive touch a képernyőn, mivel a beállításoknál ez alapból ki van kapcsolva resetet követően.De szerencsére itunes-on keresztül a biztonsági mentést vissza tudtam tölteni, így az egész gép visszaállt még a törlés előtti állapotra, tehát ki tudtam kerülni a tiszta gyári állapotból való indulást és így a fizikai home gomb használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Tablet iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest