Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Ádám16
üzenetére
Sziasztok!
Remélem lehetőségem nyílik holnap megrendelni egy ipad 2017-et, de ami miatt érdeklődnék:
ios 11-nél ez a sima ipad is megkapta az új dockot, mint az ipad pro?
valamint a kisebb kezűektől kérdezném, hogy ez a 9,7es méret ez belefér abba a kategóriába, hogy ölbe combra téve két kézzel lehessen rajta gépelni? Vagy ahhoz már nagy? Jelenlegi windowsos gépemmel az a szitu hogy csak fekve jó, de úgy meg nem érem át. Ez átérhető? Menne rajta úgy gyorsan az írás? Vagy kis kézzel inkább csak levegőből lehet pötyögni?
Minire neveztem volna be, de régen adták ki és lehet hogy mai napig gyors meg minden de valahogy már nem vonz. Mindenképp újat akarok és 128gb pedig ordítóan sok. Árban meg nekem főleg. Annyit nem akarok kiadni érte. Igazából ezt a 110 körüli árat is sokallom de bízva a termékben talán elérem vele azt hogy nem csalódom benne mint előző 3 droidban és 1 windózosban.Példa: telefon de erre gondolok, hogy így átérhető e állított módban kis mancsokkal: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Minire neveztem volna be, de régen adták ki és lehet hogy mai napig gyors meg minden de valahogy már nem vonz. Mindenképp újat akarok és 128gb pedig ordítóan sok. Árban meg nekem főleg. Annyit nem akarok kiadni érte. Igazából ezt a 110 körüli árat is sokallom de bízva a termékben talán elérem vele azt hogy nem csalódom benne mint előző 3 droidban és 1 windózosban.