Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Ádám16
üzenetére
Sziasztok!
Remélem lehetőségem nyílik holnap megrendelni egy ipad 2017-et, de ami miatt érdeklődnék:
ios 11-nél ez a sima ipad is megkapta az új dockot, mint az ipad pro?
valamint a kisebb kezűektől kérdezném, hogy ez a 9,7es méret ez belefér abba a kategóriába, hogy ölbe combra téve két kézzel lehessen rajta gépelni? Vagy ahhoz már nagy? Jelenlegi windowsos gépemmel az a szitu hogy csak fekve jó, de úgy meg nem érem át. Ez átérhető? Menne rajta úgy gyorsan az írás? Vagy kis kézzel inkább csak levegőből lehet pötyögni?
Minire neveztem volna be, de régen adták ki és lehet hogy mai napig gyors meg minden de valahogy már nem vonz. Mindenképp újat akarok és 128gb pedig ordítóan sok. Árban meg nekem főleg. Annyit nem akarok kiadni érte. Igazából ezt a 110 körüli árat is sokallom de bízva a termékben talán elérem vele azt hogy nem csalódom benne mint előző 3 droidban és 1 windózosban.Példa: telefon de erre gondolok, hogy így átérhető e állított módban kis mancsokkal: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Robot fűnyírók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen notebookot vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Minire neveztem volna be, de régen adták ki és lehet hogy mai napig gyors meg minden de valahogy már nem vonz. Mindenképp újat akarok és 128gb pedig ordítóan sok. Árban meg nekem főleg. Annyit nem akarok kiadni érte. Igazából ezt a 110 körüli árat is sokallom de bízva a termékben talán elérem vele azt hogy nem csalódom benne mint előző 3 droidban és 1 windózosban.