Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.ati
tag
Köszönöm a véleményeteket. Nem mondtam, de van a családban Air 2, ennek ellenére mini 4-et vettem tegnap. Azt kell mondjam, már én is bánom, hogy az Air 2 helyett anno nem ilyet vettem. Sokkal jobban kézre áll, a súlya is észrevehetően kevesebb, szóval ha hurcolja az ember, vagy kézben tartva használja, a mini a nyerő.
Nem értek a technikához, érdekes számomra a három mag vs két mag kérdése: az Apple azt írja, a két magos 1,3-szer, a négy magos 1,4-szer gyorsabb az A7-es procinál, tehát gyakorlatilag nincs különbség e két modell között. Ellenben a grafikai képességek között jelentős eltérés van, emiatt van fenntartásom az időtállósággal kapcsolatban. Később derül ki, mennyire jó hardver van benne.
Ja, az ergonómián kívül a kijelzője is jobb a kicsinek, pedig nem látok jól közelre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs