Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.ati
tag
válasz
smallcurrant
üzenetére
Nekem Air2 van, de megbántam hogy nem a minit vettem. Páromnak az van, számomra használhatóbb, könnyebb tartani, hurcolni.
-
T.ati
tag
Sziasztok!
Weboldalon keresztüli netbankolásnál felajánl egy PDF ikont, lementeni a számlatörténetet. Rákoppintok, pillanatra felugrik a feldolgozás folyamatban felirat, de nem látom bárhova is elmentené.
Hol keressem? -
T.ati
tag
Köszönöm a véleményeteket. Nem mondtam, de van a családban Air 2, ennek ellenére mini 4-et vettem tegnap. Azt kell mondjam, már én is bánom, hogy az Air 2 helyett anno nem ilyet vettem. Sokkal jobban kézre áll, a súlya is észrevehetően kevesebb, szóval ha hurcolja az ember, vagy kézben tartva használja, a mini a nyerő.
Nem értek a technikához, érdekes számomra a három mag vs két mag kérdése: az Apple azt írja, a két magos 1,3-szer, a négy magos 1,4-szer gyorsabb az A7-es procinál, tehát gyakorlatilag nincs különbség e két modell között. Ellenben a grafikai képességek között jelentős eltérés van, emiatt van fenntartásom az időtállósággal kapcsolatban. Később derül ki, mennyire jó hardver van benne.
Ja, az ergonómián kívül a kijelzője is jobb a kicsinek, pedig nem látok jól közelre. -
T.ati
tag
Sziasztok!
Feleségemnek szeretnék venni egy iPad-ot. Mini 4 és az Air 2 között vacilálok. Mennyivel gyengébb a kisebb, hétköznapi, javarészt tartalomfogyasztásnál észrevehető a különbség? Támogatottságban lesz különbség a két modell között?
Tudom, ez nem az árukereső, de melyik "hivatalos" helyről érdemes, hol a legolcsóbb?
Köszönöm segítségeteket!
-
T.ati
tag
Sziasztok!
Az Office Depot hivatalos Apple viszonteladónak számít? Az Apple oldalon nem szerepel a listában, de a Depot weboldala szerint közvetlenül a hazai kepviselettől szerzik be a termékeket.
Köszönöm -
T.ati
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
És tök jól működik is. Egyre jobban bejön az ios, lehet hogy a wp telefont is lecserélem. Csak hiányozna a csempe, enélkül rém unalmas a kezdőképernyő, nameg a glance, iszonyú jó találmány....
-
T.ati
tag
Újabb kérdés merült fel: az iPad-en játszott videót hogyan lehet egy Samsung Smart tv-n lejátszani? Wi-fi segítségével, nem kábelen.
-
T.ati
tag
Sziasztok!
Air 2-n a jobb felső sarokban, az akkumulátor töltöttségét mutató szám mellett megjelent egy lakat, körülötte egy körbe mutató nyillal. Mit jelent ez?
-
T.ati
tag
-
T.ati
tag
válasz
Auratech
üzenetére
Egy MP4-es videóról van szó, nem YouTube hivatkozásról.
Noxy,
Hiába megyek a megosztásra, felajánl mindenféle tényleges megosztási lehetőséget, PDF-be exportálást is, de letöltést nem.
Elvagyok így is a tablettel, nagyon gyors, jó cucc, csak így kár volt 64 gb-ost vennem😀 -
T.ati
tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Nagyon laikus vagyok, két hete van meg a szerkezet, de ez ennyire bonyolult? Sokak által szidott wp telóm van, és ott egyszerűen le lehetett tölteni, betettete a videók mappába.
Böngészőben nyílik meg a videó, mp4-es, megpróbálok az alapján haladni, ahogy írtad, de megmondom őszintén, azt hittem ios-en minden egyszerűbb. Hát nem
Köszönöm szépen a válaszodat!
-
T.ati
tag
Sziasztok!
E-mail-en keresztül kaptam egy videót. Hogy lehet lementeni az ipadra? Egyáltalán hova tölti le?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Airsoft
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 3D nyomtatás
- YouTube
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest