Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
A sandboxing miatt a fájlkezelés nem mindenki számára átlátható elsőre, de nem egy túl bonyolult dolog, csak el kell felejteni a windows alatt megszokott mappázgatást és kézzel másolgatást.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Auratech
őstag
Azért nem mindegy, hogy sima youtube linket, levélcsatolmányt, vagy felhős letöltési hivatkozást kell érteni a kaptam egy videót alatt.
Tegnap én is kaptam egy (küldök egy zenét üzenet) zenét, ami youtube link volt, tehát egy weboldal címe.A 9-es IOS-nél jó esetben a videóra tattantva a felfele nyilas négyzeten tapizva felkínálja a letöltést és akkor simán a fotók ikon alatt található videók mappába kerül letöltve. A csapóra hasonlító ikon alatt csak a hivatalosan elérhető (megvett) tartalmakat látod alapesetben.
Auratech Field Recording
-
Noxy
veterán
wp telóm van, és ott egyszerűen le lehetett tölteni, betettete a videók mappába.
Itt is csak használni kell a
amikor a videónál vagy. Berakja a képek, videók mappába.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
vadászcsiga
félisten
-
zolikaDB
veterán
Nem ismerem a Mini 4-et. De amikor tabletet vettem, flagship Androidok után akartam egy olyan hw-el rendelkező táblagépet venni, ami a piacon az elérhető egyik legerősebb, számomra nem kompromisszumos, és mivel volt már iOS készülékem, tudtam, ha a komoly vason ez fut, akkor nem kell aggódnom.
Eleinte kicsit kényelmetlen volt a 9.7", sőt , de utólag (fél év) azt mondom, h nagyon megérte az Air 2.
Mini 2-t is sokan használnak, 9.3-al is rendben van, tehát ilyen irányba tekintve vagy jól optimalizált az új iOS, vagy a hw olyan, h simábban veszi az akadályokat és egy Mini 4 újabb is, gond ott sem lesz. Mert ugye egy iPad 1-2-3-ra ne tegyél friss rendszert, lehal...
Mindezek ellenére Air 2-ben komoly proci, GPU és 2GB (!!!) RAM van, az akksi pedig bitang. Jópárunknak 16-18 órákat hoz rendszeresen kijelzőidőben a készülék, de ritkán jön a 20 óra is.
Én mindenképpen ezt javaslom, a nagyon erős hw miatt.
Hol érdemes megvenni? Ha teheted, akkor APR-ben vedd. Media Markt, istyle stb.
Nagyon dzsunka, sosem hallott GSM boltokat hagyd.
PH-n van pár ember, aki szintén foglalkozik Apple cuccokkal, aprón megtalálod őket, tőlük is sokan vásárolnak, megbízhatóak abszolút. -
csab2
veterán
Nekem annó volt iPad2,4,Air. Imádtam mindet. Azt mondtam, hogy az ideális méret a 9,7.
Most vettem egy iPhone SE-t és egy iPad mini4-et. Imádom! Nagyon könnyű, nagyon jó rajta netezni, filmet nézni, stb. Persze a hardvere gyengébb, mint az Air2, de bőven jó szerintem.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Ragnar95
félisten
Én meg semmi pénzért nem vennék Minit.
Ha cipelnem kell, úgyis kell táska a Minihez is, ha meg már viszek táskát, nem számít az a +2", illetve minimális súlykülönbség. Cserébe használat közben sokkal kényelmesebb a nagyobb kijelző számomra.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad 5th.128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3765
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest