Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madMate
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni 1. generációs iPad-ről lenne szó.
A sztori: szállodában dolgozom, a vendég otthagyta az ipad-ét és mivel nem jelentkezett érte, 3 hónap után megkaptam. Próbáltam bekapcsolni, nem reagál. Töltőre rádugva villog az Apple logo. Sokat utánaolvastam, mondom miket próbáltam:- Hagytam töltőn 10-12 órát, szóval nincs lemerülve.
- Power és Home gombot ha nyomva tartom, megjelenik ez: http://cdn2.pcadvisor.co.uk/cmsdata/features/3448684/iPhone-exit-recovery-mode-1.jpg
(usb kábel, nyíl, iTunes logó)
- PC-re csatlakoztatva legfrissebb iTunes nem ismeri fel az eszközt, eszközkezelő > USB-vezérlőknél sem jelzi ki, hogy bármit is csatlakoztattam, DE amint rádugom a gépre ugyanúgy viselkedik mintha hálózatról tölteném.
- Ha nincs hálózatra, vagy gépre dugva USB-vel, semmire nem reagál, teljesen halott.Szóval gondolom nem kuka az eszköz, max szoftveres baja lehet, (esetleg akksi?) csak nem értem, ha gépre csatlakoztatva elkezd villogni az apple logó, és az itunes-os logot is elő lehet hívni, akkor miért nem látom az usb portoknál hogy ismeretlen eszköz csatlakozott vagy valami? (végigpróbáltam az összes porttal)
Ha valami ötletetek lenne, írjatok! Köszönöm!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- EA Sports WRC '23
- Robotporszívók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- reMarkable 2
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest