- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madMate
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni 1. generációs iPad-ről lenne szó.
A sztori: szállodában dolgozom, a vendég otthagyta az ipad-ét és mivel nem jelentkezett érte, 3 hónap után megkaptam. Próbáltam bekapcsolni, nem reagál. Töltőre rádugva villog az Apple logo. Sokat utánaolvastam, mondom miket próbáltam:- Hagytam töltőn 10-12 órát, szóval nincs lemerülve.
- Power és Home gombot ha nyomva tartom, megjelenik ez: http://cdn2.pcadvisor.co.uk/cmsdata/features/3448684/iPhone-exit-recovery-mode-1.jpg
(usb kábel, nyíl, iTunes logó)
- PC-re csatlakoztatva legfrissebb iTunes nem ismeri fel az eszközt, eszközkezelő > USB-vezérlőknél sem jelzi ki, hogy bármit is csatlakoztattam, DE amint rádugom a gépre ugyanúgy viselkedik mintha hálózatról tölteném.
- Ha nincs hálózatra, vagy gépre dugva USB-vel, semmire nem reagál, teljesen halott.Szóval gondolom nem kuka az eszköz, max szoftveres baja lehet, (esetleg akksi?) csak nem értem, ha gépre csatlakoztatva elkezd villogni az apple logó, és az itunes-os logot is elő lehet hívni, akkor miért nem látom az usb portoknál hogy ismeretlen eszköz csatlakozott vagy valami? (végigpróbáltam az összes porttal)
Ha valami ötletetek lenne, írjatok! Köszönöm!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Rendelésre! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest