Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Közben találtam olcsóbbat, Ipad Air 16Gb 105.000Ft házhoz szállítással.
A kérdés, hogy ennek a hardvere mennyire jó, mert nem mai tervezés egyik sem....
-
vadászcsiga
félisten
Ez az oldal nálatok is használhatatlan safarin? [link] Kattintasokat érzékeli de az erintest, gorgetést nem.
Mostanában gyanúsan egyre többször csinalja ezt az Air 9.2-vel egy egy weboldalnál. Nagyon ritkán de feltűnt.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz CharlieDrop #10355 üzenetére
Ha egy másik eszközön is, akár egy androidos telefonon fut a Plex, akkor átküldhető, megjelenik a listában és kiválasztható a megfelelő "kijelző".
(#10352) Imy
…csak nem tudom melyik képátmérőben. - átló.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
őstag
Sokáig én sem tudtam dönteni, hogy melyik méret legyen.. (Mini vs. Air), de végül jó pár kézbe vétel után döntöttem, kell az a 10" 1 hónapja van meg az Air2, de imádom. Netezni, vonaton filmet nézni, mindent sokkal sokkal egyszerűbb, plusz 9.0 óta van kettős nézet, sokszor jól jön két alkalmazás egyszerre. Ez a minin eléggé nehezen használható szerintem.
Amióta megvan az Air2, alig használom a laptopom
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
A 32GB-ot én is merem ajánlani, rengeteg cucc elfér rajta.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Noxy
veterán
válasz vadászcsiga #10353 üzenetére
Nálam semmi gond vele.
Úgy megy ahogy kell. (IOS 8.3 JB)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
Alex91
félisten
A hasznalton alkudj meg le egy 5-10k-t, meg erre ugyelj: [link]
Azert jobb az Air2, de a 16 GB lehet, hogy keves lesz hosszu tavon. De a felhasznalastol is nagyban fugg, hogy mennyi hattertar lesz eleg.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
_adaml21_
őstag
Én is azt tanácsolom, hogy mindenképp fogdosd meg őket, és az alapján dönts.
Döntő tényező lehet az, hogy inkább otthon szeretnéd-e használni, a kanapén ülve, vagy sokat utazol, buszon/vonaton használnád. Nyilván utazásnál előny a kisebb méret, míg otthon a nagyobb kijelző jön jól.
Nekem először iPad 2 volt, de nehéznek, és túl nagynak találtam, főleg buszon volt kényelmetlen használni. Aztán váltottam iPad minire, és nagyon meg volt elégedve a méretével, főleg a súlyával.
Mikor kijött az iPad Air, annak a súlya viszont beesett egy olyan határérték alá, ami már használhatóvá tette számomra buszon, vonaton, és a nagyobb kijelző is egyértelműen növelte az élményfaktort.
Ez a határ viszont egyéni preferencia, barátnőmnek mini2 van, és semmi pénzért nem váltana Airre, neki még az is túl nehéz/nagy.Másik döntő tényező az ár, véleményem szerint nem ér 30ezerrel többet az Air a mini2-nél, mert hardverre ugyanaz, retinás mindkettő, szerintem ennyi "spórolást" megér a kisebb kijelző, főleg, hogy bizonyos helyzetekben egyenesen előnyös.
Tudom, nehéz a döntés, én minden egyes telefon/tablet/notebook stb vásárláskor ugyanezen megyek át.
-
-
Imy
veterán
válasz tigomigocika #10372 üzenetére
Köszi, ez tényleg jónak néz ki!
-
Imy
veterán
Az ipad mini 2 (a 9.7-ben is) van GPS. Ez mennyire jó? Megy mobilnet nélkül is? Van gyári free alkalmazás, vagy fizetős az is?
-
Imy
veterán
válasz Alex91 #10375 üzenetére
Értem.
Most rendelem MM webshopban (90e, 16Gb asztoszürke). Hátha fel megy az ára.
Mivel weben rendelem bármikor lemondhatom, ha esetleg holnap tapogatáskor nem tetszene.Amúgy arra jutottam 16Gb elég. Ha nem, akkor felhőben lehet tárolni mindent, remélem azokat támogatja.
-
_adaml21_
őstag
Nem kell elkapkodni, nem fog felmenni az ára, ez tuti, Apple webshopban is ennyi elég régóta
Szerk: sorry, ott 99, de máshol tényleg régóta 90, nem lesz drágábbA 16 Gb szerintem elég, amennyiben nem akarsz egyszerre 2-3 nagy játékot tartani rajta (Real Racing és társai). Fotókat/videókat normális ember úgysem Tablettel készít (hülyét kapok az ázsiai turistáktól), pár 100 családi fotót meg azért fel lehet rakni, plusz a szükséges alkalmazásokat.
Gépelni teljesen jó rajta, sőt, nekem függőleges helyzetben nem kell splitelni a billentyűzetet, ellentétben az Air-el.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Mint írtam sokáig használtam a Mini 2-t, most, h 10"-os Air 2-m van, továbbra is azt mondom h a 8"-os méret a Mini arányaival az egyik legjobb tablet méret. A 10" nekem kicsit már nagy, esetlen, a Mini-ben pont az ellenkezőjét szerettem. Kényelmes volt egy kézben, könnyedén lehetett mozgati bármerre. Szóval ideális a 8", nem beszélve arról h komoly felbontás társul hozzá.
Azon egyébként ne is aggódj, h böngészés közben scrollozásra, nagyítgatásra lesz szükség...Próbáld ki. Ha újabb iOS-szel nem rebootol folyton a böngésző és elenyésző a lagg - tetszik a böngészési élmény azért az árért én simán vállalnám a Mini 2-t.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
dobost
senior tag
Szia! Én is szemezgetek életem első almás termékével és végignéztem minden lehetőséget minitől az air 2ig tablet terén.
Habár jóval drágább, de én az Air 2 mellett teszem le a voksomat:
- 3 magos processzor A8X (azt hiszem ez megy a 6Sben is)
- 2 GB RAM
- Az üveg és a kijelző között minimalizálták a távolságot, aminek pl a betekintési szögre is jótékony hatása vanA fentiek miatt én úgy döntöttem, hogy sokkal időtállóbb, mivel egy baromi erős HW van benne.
Másik oldalról én megfontolnám a nagyobb belső memóriát. A felhasználók szerint frissítés + alap appok letöltése és máris 8-10Gb marad szabadon csak, amivel garázdálkodhatsz.Igaz a 64es Air 2 175től indul.
Üdv,
Tamás -
Handball94
aktív tag
Ha jól emlekszem az MM webshop és az MM áruház kicsit más, más akciók is szoktak lenni.
-
Imy
veterán
válasz Handball94 #10383 üzenetére
Igen, lehetséges. Mindegy, holnap megtapizom, addig meg nem rendelek, és imádkozok, hogy ne legyen drágább, ha tetszik.
-
-
Imy
veterán
Több alkalmazás futtatására mennyire alkalmas a Mini 2? Pl egy böngésző, skype, levelező program. Nekem ez megy alapból a notebookon is, és ezeket használom. Memóriakezelése milyen a készülékeknek? Kilövi az alkalmazást, ah nem megy?
Illetve pl levelezőt be lehet úgy állítani, ha levelem jön jelezzen, amúgy meg ne fusson? -
tigomigocika
senior tag
Akármennyi alkalmazás meg lehet nyitva!
Home gombbal ha kilepsz akkor akar 10-20 alkalmazás is lehet nyitva,nem fogja leterhelni a rendszert
Ez nem android.....
Az e-mail akkor jelez amikor jön a level ,nem kell nyitva lennie,itt pl be tudod állítani milyen időközönként nézze a bejövő leveleid!
Plussz nem kell mindig minden alkalmazást bezárni,az tévhit hogy zabalja a memóriát meg az akksit ha nyitva van...XBOX LIVE: rolandinho007
-
pescara
aktív tag
válasz tigomigocika #10390 üzenetére
Hali! Azt hol lehet beallitani, hogy milyen gyakran ellenorizze a bejovo maileket?
-
Alex91
félisten
válasz tigomigocika #10390 üzenetére
Ja, csak egy ido utan tele lesz szemettel a rendszer, es foloslegesen foglalja a tarhelyet...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz tigomigocika #10394 üzenetére
Nem, van amit nem tudsz. Max. egy restorral, de azert az kicsit maceras.
[ Szerkesztve ]
-
pescara
aktív tag
válasz tigomigocika #10393 üzenetére
Koszi!!!! Megvan!
-
dobost
senior tag
válasz vadászcsiga #10388 üzenetére
Az igaz, átlagos felhasználásra elég a 16G. Az a kérdés, hogy kell-e tárolni rajta hosszabb távon dolgokat. pl a spotify könyvtárát vagy esetleg 1-2 megvásárolt sorozatrészt.
Én az utazásaimkor szoktam hurcolni magammal a tabletet, ezért fontos, hogy nagy tárhely legyen, legyen mit nézni a repülőn. -
dobost
senior tag
Egy fórumtárs linkelte valamelyik ipad topicba az alábbi ketyerét:
Kingston mobilelite
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest