Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz CharlieDrop #9350 üzenetére
Nincs, de ott van appstore toplistában a calculator for ipad ha jól emlékszem.
-
gzbotii
nagyúr
válasz CharlieDrop #9350 üzenetére
Nem vagy béna.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Arcképgyáros
-
Mister_X
nagyúr
Hova tűnhet el iPaden a tárhely? 11GB-ot ír foglaltnak, kitöröltem minden fotót, appok meg nem foglalnak csak kb. 7GB-ot...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Alex91
félisten
válasz Mister_X #9359 üzenetére
Ha tarhelyet szeretnel felszabaditani, akkor:
Csinalj iTunes-sal egy titkositott backupot a gepedre.
Aztan meg Restorolni kell az iPad-et az iTunes-szal.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
univerzita
addikt
9.1 lehet leszedni
-
CharlieDrop
veterán
Használja valaki az új Outlookot iPaden?
Jobb, mint a gyári email?
Be kellene állítsam a levelezést és nem tudom melyiket válasszam
Köszi a segítséget
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
vadászcsiga
félisten
válasz CharlieDrop #9362 üzenetére
En hasznalom, rendben van. Van push meg minden. Sokáig volt benne egy bug, elkezdtem írni a levelet de az elso szo utan a bill jobb oldala nem érzékelte az erintést. Bezartam, költöttem, aztan jo volt. Mostanában nem csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
-
galmat
aktív tag
válasz CharlieDrop #9362 üzenetére
Én használom. Szerintem nagyon jó alkalmazás, eszembe nem jutna visszamenni a gyári mail appra, annyival fejlettebb az Outlook. Csatolhatok fájlokat felhőből közvetlenül, kezeli a gmail alias-okat is.
Talán ami hiányzik, hogy álló helyzetben az emailek listája a bal oldalról nem tüntethető el, így csak a fél képernyőn látszik a mail. Mivel én fekvő helyzetben szoktam használni az iPad-et, igazából engem nem zavar.
Értesítések szépen megérkeznek. -
törölt tag
iPad Air-en nem lett javítva a multitask remegés most se, ha ez ilyen marad az lol. Pedig elvileg javítva lett a leírás szerint. Másnál is maradt ilyen?
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
60K környékén használtan melyik a legjobb iPad ami gyors és megbízható?
iPad 3 állitólag lassú és melegszik iPad mini szintén lassú.Ki mit ajánlana?
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
danilla
őstag
válasz Miamiquake #9371 üzenetére
iPad Mini Retina (mini 2)
-
30z.Samu
félisten
Valaki hasít már a 9.1-el? Hogy muzsikál?
Sic Parvis Magna
-
Mister_X
nagyúr
válasz 30z.Samu #9373 üzenetére
Still 8.1.3 és az anomáliák is eltűntek a reset után - iCloudból visszapakolt mindent, az egész rendszer olyan, mint amilyen előtte volt. Leszámítva, higy 0 byte szabad hely helyett 4,4GB van - érdekes
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
törölt tag
Most frissítettem 9.1-re. Teljesen simán megy, nem érzek akadást sehol.
-
Szabikaa20
őstag
Tegnap frissítettem szerintem valamivel jobb lett,de még nem tökéletes! iPad Air
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
blakey
titán
válasz 30z.Samu #9373 üzenetére
Mni 2 jó, sőt.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vadászcsiga
félisten
Airen semmi változás.
-
20ár
tag
Mini 2 OTA frissítéssel mintha egy icipicit gyorsabb lenne, de ettől azért jóval többet vártam..
-
törölt tag
Ő is arra gondolt, mozgáscsökkentést be lehet kapcsolni, de én úgy nem szeretem. Majd talán 9.2-ben javítják a dolgot. Engem is baromira bosszant, mert tudom hogy nem a hardver a ludas. Elvileg javították a leírás szerint a szaggatást, de mégse úgy látom, pedig tiszta telepítést csináltam, de nem egyedi a dolog, nagyon nem. 🤔
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
A mai nappal beléptem az iPadosok közé egy Air 2-el. Egy 2012-es Nexus 7-et váltott. Egyelőre nagyon tetszik. 2011-ben volt egy iPod Touchom, azóta semmi ios-es cucc. Sikerült életre keltenem az akkori Apple ID-t.
Így elsőre ami nagyon hiányzik az a duplakoppos feloldás, azt kár hogy nem rakták bele. -
törölt tag
Én úgy használom a Mini 2-met, hogy a mozgáscsökkentés be van kapcsolva, a multitasking pedig ki.
-
törölt tag
Airnel a 9.1 sem javitja a lagot? (Alk.valto,spotlight,alk inditasnal a delay,stb)
Meg a 8.4.1 van fent es ugyebar nincs visszaut...
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Hogy a "legtisztább" frissíteni? itunes-al, vagy OTA-n keresztül? itunes-nál letölti az egész firmware-t és 11 órát ír :S Ha megvolt a frissítés, nyomjak egy gyári visszaállítást itunes-al? Csak azért kérdezem mert írtatok ilyesmit feljebb. Szeretnék kikötni mostmár egy rendszernél és kezdésnél jól rendbe rakni. Jókat olvasok a 9.1-ről.
-
blakey
titán
válasz SoldierL #9393 üzenetére
OTA-n frissítettem, semmi visszaállítás és normálisan működik, egyelőre.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
30z.Samu
félisten
Bátorkodtam feltenni Minire a 9.1-et. Jobb, mint a 9.0, ez tény, gyorsabb, sebességben majdnem a 8.4 szintjén van, bár itt-ott kicsit gyorsabb. Pl a Safari gyorsabban dolgozik.
Sic Parvis Magna
-
nederlanden
senior tag
Hihi😆 ipad 3retinánk totál használható lett megint a 9.1-el!!9.0.2-nél olyan szinten akadozott-belassúlt,h használhatatlan lett, így új air2-kellett venni,amin szinten szépen dolgozik már a 9.1.
Na en már innen nem frisítek tovább ezeket,de még az iphone 6s-t sem☺️[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
törölt tag
Másnak is van ilyen klassz órája? 🤔😄😄😄 A másodperc mutató meg van bolondulva!
-
lacy86
addikt
En csak most tudtam felrakni Air2-re , eddig se volt annyira lassu de most hasit! 👍👌😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest