Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff
aktív tag
válasz bajnokpityu #10900 üzenetére
na azt hallottam, azért is nem tettem fel őket
-
blakey
titán
válasz #93794560 #10904 üzenetére
Sajnos ez rajta nem segít. Mini 1 egy sokkal gyengébb, ott szerintem nem éri meg frissíteni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Noxy
veterán
-
vadászcsiga
félisten
A rohadék Apple legújabb húzása hogy ujra és ujra felugró ablakban figyelmeztet a frissítésről. Ennek már fele sem tréfa, egyre agresszivabbak 😁
-
lacy86
addikt
válasz vadászcsiga #10913 üzenetére
Microsoft feeling
-
blakey
titán
válasz #93794560 #10914 üzenetére
Kb. ua. de a mini 1-en az iOS 8-as is lassú, én nem frissítenék a 6-osról.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz #93794560 #10917 üzenetére
Attól még nem ua. a két készülék. Kb. olyan mintha azt kérdeznék, hogy milyen a kétütemű motorral szerelt Trabant, mire olyan válasz jön, hogy a Wartburgban teljesen jó.
-
SoldierL
senior tag
válasz vadászcsiga #10913 üzenetére
Ez a felugró ablak a frissítésről tényleg gusztustalan! Nem lehet letiltani?!
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
válasz vadászcsiga #10920 üzenetére
Én úgyszintén. De az elavuláspolitika veszélye miatt nem szeretnék tobább frissíteni. Megállok a 9.2.1-nél nehogy úgy járjak mint a iphone 4-5 tulajok. De ha ez az ablak random módon mindig fel fog jönni, és nem lehet letiltani, nagyot fogok csalódni az almában!
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
A BT mondjuk kb alig számít, annyira keveset fogyaszt és hacsak nem folyamatosan böngészőből futott a google maps, a kép alapján nem hiszem,h túl sok szerepe lett volna a GPS-nek a fogyasztásban.
De pont ezen tényezők ismeretének hiánya miatt nincs semmi értelme az ilyen képek linkelgetésének...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
veterán
Merjem frissíteni a szüleim sima Air-jét 9.2.1-re? Jelenleg valami 8.2 lehet rajta, lehet, hogy kérdeztem már..., bocs! Köszi!
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #10924 üzenetére
Szerintem mondjuk elég hasznos. Mióta OSX-en rászoktam a használatára, telefonon is csomószor Spotlightból indítom az "eldugottabb" helyen lévő appokat, mert gyorsabb, mint kikeresni, illetve pénzváltásra + mértékegységváltásra is az egyik leggyorsabb megoldás a Spotlight használata.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SoldierL
senior tag
Akkor ez a felugró ablak csak engem idegesít? Senki mást?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz vadászcsiga #10924 üzenetére
Az enyémen (a2) 921 van, a Spotlight az gondolom a kereső, én is használom az eldugott appokhoz.
Szóval akkor nem lassítja be az Airt nagyon 82 után, köszönöm! -
vadászcsiga
félisten
válasz focvis #10929 üzenetére
Nem a lehuzható kereső hanem a plusz egy oldal a főoldal elott. Nem tudom mi a legújabb neve.
Más. Ha beágyazott videó közben kiléptek a főoldalra vagy facen visszaléptek nálatok is tovább megy a hang? Iszonyú bosszantó hiba így az iOS 9 táján. Először azt hittem megoldották a folyamatos lejatszast, de nem. Ami pozitívum 9-ben hogy videó közben a control center felhúzásakor nem áll le a videó, lehet hangositani.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #10930 üzenetére
Ja a plusz kereső oldalnak én sem látom értelmét, a sima Spotlightra vonatkozott az előző hsz-em
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
HardRic
addikt
válasz vadászcsiga #10930 üzenetére
Ja, tovább megy. Messengerben iszonyat idegesítő. Amúgy a spotlight oldalt azért szeretem, mert simább az animáció mintha felülről húznám le
-
veterán
válasz focvis #10929 üzenetére
Frissítettem a szülők Airjét 9.2.1-re, kiderült, hogy 8.3 volt rajta, letiltottam a multitaskingot. Nyomkodtam egy félórát, az alkalmazásváltó szó-szó döcögős rajta. :-( A Safari szeret újratölteni , ez utóbbin természetesen nem lepődtem meg.
Ha ismertek valami plusz trükköt, ami simábbá teszi a működést, ne tartsátok magatokban!Ezúton üzenem azoknak akik vacilálnak, hogy egy új Airt vagy egy új Air2-t vásároljanak, hogy ne sajnálják azt a 20 ezer forint felárat kiadni a 2-esért, minden plusz forintot jól költenek el.
(Esetleg vegyenek egy izmos Androidos tabletet, de az is 100 ezer felett lesz.)
-
Noxy
veterán
válasz focvis #10934 üzenetére
Ha ismertek valami plusz trükköt, ami simábbá teszi a működést
A trükk az lett volna, ha békén hagyod a 8.3-t.
Kár volt, de miért nem kérdezel előtte?[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Auratech
őstag
-
veterán
válasz Auratech #10937 üzenetére
Köszönöm, a mókusvakító dolgok nagy részét kikapcsoltam eleve. Megnéztem most a mozgáscsökkentését, segít valamicskét, aztán visszakapcsoltam, anélkül elég otromba az animáció - a szülők végül is nem váltogatnak állandóan az alkalamazások között. Remélem nem veszik észre a változást!
Más.
Bevallom elég távol áll tőlem a rajongás az Apple cuccokért... Az iPadben a hosszú üzemidőt és a hülye-biztos működést értékelem.
Viszont a 2013. őszén bemutatott Nexus 5 telefonom a legfrissebb 6.0.1 droiddal tökéletesen fürge, talán jobb is, mint új korában volt. Az Air pont egykorú vele.@Noxy: még tegnap este rákérdeztem.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz gzbotii #10941 üzenetére
Akkor ideje lecserélni. Ilyen világban élünk, sajnos.
-
veterán
válasz vadászcsiga #10939 üzenetére
Na meg az iCloud mentés is hibátlan dolog - hogy dícsérjem is az Apple-t - a Googledrive mentésnek még bőven van hová fejlődnie.
Az elmúlt héten sokat filóztam, hogy veszek egy Nexus 6-ost. Azzal kivaltanám a Nexus 5-öt és akár az iPadet is, lévén 6"-os phablet. Az egy dolog, hogy röhejesen nagy és 2kezes használatot feltételez, meg kilóg egy farmer gatya hátsó zsebéből is. De szerdán lemértem, és kiderült, hogy az autómban sem fér el a középkonzolon.
-
Black83
tag
Sziasztok! Szolgáltatónál vásárolnék iPad Mini 3 64gát vagy Mini 4 16g át néztem. A hely a kérdés, mini3 ban van meg annyi hogy jo pár évig nyuzzam vagy kompromisszum es Mini 4 et válasszam?
[ Szerkesztve ]
-
Treff
aktív tag
-
Treff
aktív tag
válasz vadászcsiga #10948 üzenetére
Ez komoly? Zsíííír! Köszönöm szépen, ki fogom próbálni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...