Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Invitel (TV, internet, telefon) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:55:13

LOGOUT.hu

Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25751) Doki16 válasza M@Db0Y (#25750) üzenetére


Doki16
addikt

Ohh az nagyon nem jó hír. Még nem is az a legnagyobb bajom, hogy lassabb jóval, hanem, hogy jobban merül a telefon 3G-n. Meg már van ahol nincs is csak Edge :)

Van még olyan ember a topicban aki használ inviteles mobilnetet?

[ Szerkesztve ]

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

(#25752) Ideg válasza Doki16 (#25751) üzenetére


Ideg
aktív tag

Miért, mi lenne a kérdés?

(#25753) Doki16 válasza Ideg (#25752) üzenetére


Doki16
addikt

Neked megy 4G-n a kártya? Az enyém csak max 3G-t tud.

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

(#25754) Ideg válasza Doki16 (#25753) üzenetére


Ideg
aktív tag

Fentebb is írták, hogy csak 3G-t tud.

(#25755) Linem


Linem
senior tag

[link]

Jó hír, hogy az Invitel országszerte fejleszt, de akkor nem értem, hogy mi a helyzet a Digi lakossági felvásárlással..
Nálam továbbra sem található semmi új info, hogy a maximum 100/8-as netet mikor fogják végre felhozni a Telekom 1-2 Gbit mellé.

(#25756) Ideg válasza Linem (#25755) üzenetére


Ideg
aktív tag

Szerintem attól, hogy a Digi felvásárolja az Invitel lakossági és kkv üzletágát még nem következik az, hogy akkor azonnal minden Inviteles területen gigabites net legyen. Mindenki azt hiszi, hogy ha Digi lesz akkor egyből repkednek az optikák mindenhol. Idővel biztos majd...

(#25757) Fandango válasza Linem (#25755) üzenetére


Fandango
veterán

Egyébként úgy érdekelne, hogy mire tudod kihasználni az 1-2 gigabites sávszélt? Ami mondjuk a valóságban nem tudom mennyi lehet, mert az is csak elméleti maximum, mert a garantált minimum annak közelébe sincs ha jól sejtem.

Én most kötöttem újra az Inviteles szerződésem, és maradtam a 60 megabites netnél, nem kértem a 100-ast, mert nem tudom mire kihasználni. Többet meg nem fizetek azért, hogy legyen egy olyan szolgáltatásom amit nem tudok teljesen kihasználni.
Az már más tészta, hogy az elosztó központ légvonalban kb. 200 méter ezért a kb. 70-72 megabittel megy a net. :))

[ Szerkesztve ]

(#25758) Lauda válasza Ideg (#25756) üzenetére


Lauda
félisten

Mindenki azt hiszi, hogy ha Digi lesz akkor egyből repkednek az optikák mindenhol. Idővel biztos majd...

Előfordulhat, hogy vannak akik ezt hiszik. Mindenki biztosan nem.

(#25759) Linem válasza Ideg (#25756) üzenetére


Linem
senior tag

Valamit félreértettél. Ilyet nem is állítottam, hogy a Digi miatt lenne gbit-es internet. Éppen ellenkezőleg. Olvasd el a linkelt oldalt, hogy az Invitel 200ezer háztartásnál fejleszt gbit-es optikai hálózatot önerőből. Vagy azt gondolod, hogy az Invitel a Diginek fejleszti a hálózatát mindenféle külső forrás nélkül önerőből? Szóval a lényeg, mintha nem is akarnák eladni a lakossági üzletágat.

(#25757) Fandango Kérdésedből ítélve Te nem tudnád semmire használni. Viszont én sorolhatnám a számomra fontos szempontokat, de ezekből inkább kiemelnék hármat, ami magától értetődő:
1. UHD és 8k stream
2. napi szinten töltök fel nagy mennyiségű adatot (60-szor gyorsabb lenne a feltöltés, az idő pénz..)
3. a legfontosabb szempont, hogy a 100mbit és az 1000 mbit ára között 1400 Ft különbség van. Csak a hülyének nem éri meg a tízszer gyorsabb net 1400 Ft pluszért.

(#25760) Intruder2k5 válasza Linem (#25759) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Nem hiszem, hogy ebbe ilyesmit kellene belelátni. Ezek nagy volumenű projektek, a kidolgozásuk és a kifutásuk hosszabb időt, akár éveket vesz igénybe, minden bizonnyal ez már jóval a DIGI-s felvásárlás előtt tervbe volt véve, és az élet nem áll meg a tulajdonosváltás miatt sem. Ezen kívül megeshet, hogy noha önerőből csinálják, ez másfelé kötelezettségeket is ró a társaságra, így azt leállítani se nagyon lehet, és ha ezek így vannak, akkor nyilván az eladási árba is be voltak kalkulálva.

Amúgy az akvizícióról tényleg elég nagy a csend, anno amikor a UPC felvásárolta a helyi kábelszolgáltatónkat, novemberben hallottam róla először egy RubiCom-os belső infóból, majd hivatalosan következő év márciustól kerültünk a UPC-hez, és azt hiszem áprilisban vagy májusban történt meg a tényleges átállás, amikor megkaptuk a UPC-s eszközöket, csomagokat, csatornakínálatot, stb.

[ Szerkesztve ]

(#25761) Linem válasza Intruder2k5 (#25760) üzenetére


Linem
senior tag

Lehet benne valami, de szerintem itt nem olyan fejlesztésekről van szó, amit előzőleg már beterveztek és elindították a folyamatot, ezért muszáj befejezniük, hanem teljesen új bejelentést tettek közzé, miszerint több elmaradott térségben fejlesztik fel 250 mbit-re a hálózatot, a többi részen pedig gbit-re fejlesztenek. Eddig ilyenről nem volt szó. Persze nekem, mint Invitel előfizetőnek ez jó hír, de így már nem egyértelmű, hogyha eladják hamarosan, akkor miért most fejlesztenek ilyen nagy volumenű mértékben. Majd idővel kiderül..

(#25762) Ideg válasza Linem (#25761) üzenetére


Ideg
aktív tag

Hát, Széchenyi 2020 program keretein belül valósul meg és már tavaly megnyerték a Zirci járásra a pályázatot, csak most hozták le a hírportálok. Ahogy Intruder kollega is mondja, ezek a fejlesztések nem csak úgy ukmukfuk történnek. De igazából ez teljesen mindegy is, inkább örülni kellene. :P Bár én is a Zirci járásban élek, nem biztos, hogy váltanék Invitelre, a jelenlegi kábelszolgáltatóval meg vagyok elégedve és ők is tudnak 150M-t adni, ami nekem bőven elég. Sőt ha lesz FTTH akkor talán még jobb áron is fogják adni. :DDD

(#25763) raider21 válasza Fandango (#25757) üzenetére


raider21
aktív tag

Optikán nem nagyon kell foglalkozni a garantált sebességgel, mert ott inkább már az i5 vagy egyenértékű CPU és a minél jobb SSD számít (HDD -vel esélytelen kihajtani a gigabites netet.) ez nem ADSL+/VDSL2 vagy kábelnet, hogy számít a központtól/DSLAM -tól való távolság; vagy, hogy épp mennyi előfizető foglalja le egyszerre a kábelen a sávszélességet. Optikán nincsenek ilyen technológiai korlátok, ha vannak is gondok néha, azok más típusú problémákból fakadnak.

Egyértelműen az optikai technológia a jövő iránya mind net/telefon/tv szolgáltatásban, már csak az egyre több HD, FullHD, 4K, és majd a 8K adások sávszélesség igénye miatt is.

És optikán is lehet kisebb csomagod a gigabitesnél, nem mondom, hogy nem lehet elenni egy 100 Mbit/s -e nettel, de annál minimálisan drágább csak a 250-500 Mbit/s környéke, ahol már azért a feltöltés is combos. Na meg ezeknek a kihajtásához még nem kell olyan erősebb és drágább hardver sem, mint a gigabites nethez. ;) :P :)

[ Szerkesztve ]

raider21

(#25764) Linem válasza raider21 (#25763) üzenetére


Linem
senior tag

Az UHD tartalmakkal már megszenved a 100mbit netem, tekerni sem lehet normálisan. A 8k-ról nem is szólva..
Természetesen én is simán meglennék kompromisszumokkal a 100mbit-es nettel is, ha a 250, 500, 1000 mbit dupla, tripla, ötszörös áron lenne, de egy pizza áráért megkapod a 10-szer gyorsabb netet. Ha a géped régebbi és nem tudod kihajtani, akkor már csak azért is fontos az 1 gbit, mert a családban egyszerre öten használják a netet.

(#25765) Fandango válasza Linem (#25764) üzenetére


Fandango
veterán

8k stream, ez valami vicc ugye? :DDD
Minek??? Min nézed?

1 gigabites uploadot meg az életbe nem kapsz, ezt hol álmodtad? Ha már ennyire fontos az upload.
A download se lesz 1 gigabit, az is biztos.

Mert leírva marha jól hangzik, de a valóságban közel sem lesz annyi. De nem akarlak meggyőzni, csak az realitástól egy kicsit el vagy rugaszkodva.

raider21: akkor miért megy többel a netem mint amit a csomagban adnak?

[ Szerkesztve ]

(#25766) Linem válasza Fandango (#25765) üzenetére


Linem
senior tag

UHD monitoron nézem. Ugyanúgy ahogy a FULL HD monitoron a 4k video százszor szebb, mint a sima natív 1080p felbontású film. A lényeg, hogy a tömörítés miatt az 1080p-s filmek sokkal gyengébbek, mint amit a FULL HD felbontásból ki lehetne hozni. Ezért tapasztalható, hogy az UHD filmek a FULL HD-n látványosan részletgazdagabbak, viszont 4k kijelzőn már a tömörítés miatt kissé elmosódottabb, mint amit a 4k-ból ki lehetne hozni. Ezért jön jól filmeknél a 8k felbontás, mert ismét az a helyzet, hogy UHD kijelzőn a filmek 8k felbontásban részletgazdagabbak, mint a tömörített natív felbontású 4k filmek. Ennyi a titok.

1 gigabit uploadot nem írtam. A T-nél van 500 mbit-es feltöltés, ami a jelenlegi 8 mbit-nél 62-szer nagyobb. Illetve a másik a 200 mbit feltöltés, ami 25-ször nagyobb. A gépemben elég jó cuccok vannak bepakolva, szóval simán boldogulnia kellene 2 porton a 2 gbit-tel is, de ha egy gépen nem is tudnám kihasználni, akkor is a családi nethasználatnál már nem mindegy, hogy 100 mbit osztódik többfelé, vagy 1000mbit. Amiből simán megmarad nekem 100-200 mbit úgy, hogy a többiek is használják folyamatosan. Nem is várja el senki, hogy a teljes 1024 mbit letöltést folyamatosan megkapja, viszont optikain tesztek alapján általában a 900-950 mbit többségben jönni szokott, és ismétlem havi 1400 Ft-tal kerül többe az 1 Gbit, mint a 100 mbit. Tehát miről beszélünk..

[ Szerkesztve ]

(#25767) headhunter válasza Fandango (#25765) üzenetére


headhunter
addikt

"...1 gigabites uploadot meg az életbe nem kapsz, ezt hol álmodtad?..."

"Vastag pénztárca" és irány külföld, ilyen upload igényekkel... [link], [link]

"...Xfinity

XFINITY Internet delivers the fastest, most reliable in-home WiFi for all rooms, all devices, all the time. XFINITY offers up to 2 Gbps Internet speed in select markets.

Xfinity Gigabit Internet plans available in San Francisco

Gigabit Internet $139.95 per month

Download speeds up to 1 Gbps
Upload speeds up to 1 Gbps
Fastest, most reliable in-home WiFi
Access to millions of hotspots nationwide

Gigabit Pro $299.95 per month :Y

Download speeds up to 2 Gbps
Upload speeds up to 2 Gbps
Fastest, most reliable in-home WiFi
Access to millions of hotspots nationwide"

(#25768) z-csongor válasza Fandango (#25765) üzenetére


z-csongor
csendes tag

Még vastag pénztárca se kell, és messzire se kell menni :)

https://www.hyperoptic.com/price-plans/?broadbandonly - 48 font, szimmetrikus gigabit, FTTB, és tényleg speedtesten megvan az 1 gbit up, nekem egy hétig volt free trialban utana 150-re downgrade-eltem.

Semmi értelme, teljes overkill, de lehetséges.

Ezen felül G.Fast van még, ami telefonvonalon tudja a gigabitet (akár kemény 100 méterre a DSLAM-tól), de a BT még csak 330 megabites csomagot ad maximum.

(#25769) raider21 válasza Fandango (#25765) üzenetére


raider21
aktív tag

Gondolom VDSL2 neted lehet, és igen közel vagy a központhoz. Ha teszel be vonali adatokat a HGW -ből, akkor ránézek, és mondok rá pár laikus okosságot. ;)

raider21

(#25770) Lauda válasza Fandango (#25765) üzenetére


Lauda
félisten

Mert gondolom vdsl neted van és általában a csomag fölé lövik a sebességet, hogy a felhasználónál még meglegyen a megfelelő sávszél. Ha közel vagy a dslam-hoz, akkor kicsi a veszteség, ezért magasabb lehet nálad a sebesség, mint amire előfizettél.

(#25771) Fandango válasza Linem (#25766) üzenetére


Fandango
veterán

Még azt áruld el, honnan a fészkes fenéből veszel te 8k filmet? :Y
Köszi a(z) (ki)oktatást, tisztában vagyok azzal amit írtál. Filmet meg tévén célszerű nézni, nem monitoron.

A többieknek köszi, hogy linkeltek külföldi szolgáltatókat, de én a magyar viszonylatról beszéltem.

Optikai netem van egyébként.

(#25772) Tonyk


Tonyk
veterán

Invitel-felvásárlás itt tart kb: [link]

Mondjuk nem breaking news, de nekem ma reggel az volt. :)

[ Szerkesztve ]

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#25773) Tonyk


Tonyk
veterán

Kifutottam 1 órával a szerkesztési időből :)

Másnál is szar az EPG? 1 órával siet (de csak az EPG menüben), de a rendszer órája közben jó. Jó pár csatornának meg hiányzik teljesen a műsora.
(Szeged)

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#25774) Martin Eden válasza Tonyk (#25773) üzenetére


Martin Eden
tag

Nálam IPTV box-okon az EPG egy órás "optikai" csúszását a teljes reboot megoldotta mindkettőn. Gondolom az óraátállítással függ össze a dolog.

(#25775) Tonyk válasza Martin Eden (#25774) üzenetére


Tonyk
veterán

Volt reboot, igaz csak az egyiken. Köszi, megnézem úgy is hogy az összeset újraindítom.

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#25776) Martin Eden válasza Tonyk (#25775) üzenetére


Martin Eden
tag

Menüből indítottad újra? Beállítások, rendszerbeállítások, rendszer újraindítása (vagy valami ilyesmi)? Nekem ez segített, viszont a box-ok függetlenek egymástól, tehát az mindegy, hogy épp az egyiket indítod újra vagy a másikat vagy épp mindkettőt.
Én véletlenül vettem észre, hogy rossz az egyiken, teljes reboot után jó lett, utána direkt néztem a másikat, azon sem jól mutatta, de teljes reboot után az is jó lett...

(#25777) Tonyk válasza Martin Eden (#25776) üzenetére


Tonyk
veterán

Nem menüből. Villany el, majd vissza. Tegnap is eljátszottam az egyikkel, de semmi javulás nem történt, még reggel is rossz volt. Most mindhárom ki-be, és ok.

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#25778) doc


doc
nagyúr

en nem inditottam ujra semmit, tegnap este mar jo volt az idozona :D

(#25779) Gabesz77


Gabesz77
senior tag

Üdv!

Van valaki, aki a 33-as körzetben használ IPTV szolgáltatást? Ha igen, tudna mondanii pár infót, véleményt?

Guns n' Roses, 2023. július 19.

(#25780) Thunderzolee

Üdv!

ZTE H168N eszközöm van. Csak internetem van, se TV, se telefon. (30/7-es)
Azt hiszem ez a V2.1-es verzió: ZXHN H168N V2.1.0T2_HU

Mondjuk ZTE oldalán nincs hozzá elérhető firmware, vagy más szoftver. (nem mintha csak úgy letölteném, ha találtam is volna)

Hányféle menüje van ezeknek? :F

Nekem sajnos szinte semmit se lehet állítani benne :((( viszont neten rákeresve többféle menüvel látom, sőt, az Invitel oldalán is látszanak a képen olyan menüpontok, amik az enyémben nincsenek.
Szeretném én is elérni a beállításait, ha jelzem Invitel felé, akkor kapok rá olyan szoftvert, ami nincs így lebutítva mint a mostani? :F

3-4 eszközt (laptop, tablet, telefon, plusz pár szgép) szeretnék beállítani benne, h mac alapján fixen hozzárendeljen címeket, mert folyamatosan újra kell indítani a routert, mert a hol fellépő, hol leváló, hol alvó módból felébredő készülékek hibákat dobálnak a más készülék által időközben elfoglalt IP címek miatt, és előfordul, h hiába indítgatom újra a szgépet, ha már semmi se segít, csak a router újraindítása oldja meg a problémát.
De gondolom ha mindegyiknek egy saját IP-je lenne, akkor megszűnne ez a probléma. Vagy ugye ha nem alvó módba tennénk a PC-ket... :/

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#25781) Zimi91 válasza Thunderzolee (#25780) üzenetére


Zimi91
tag

Ez sincs lebutítva, csak gondolom nem ezzel a párossal léptél be (user/pw): admin / 1nv1tel7

(#25782) Zimi91


Zimi91
tag

Az igaz, hogy az invitelnél nem jöhet egy porton a TV és a net? Más szolgáltatónál, ha jól tudom ez működik.

(#25783) Thunderzolee válasza Zimi91 (#25781) üzenetére

:Y

Wazzz... köszi az infót.
Ez a belépési mód amúgy publikus, és csak én nem tudtam eddig, vagy az Invitel nem veri nagy dobra?

Belegondolok, mennyi problémától megkímélhettem volna már magam, ha hozzáfértem volna eddig is ezekhez a beállításokhoz. :/

Régebben olyan házban laktam, ahol volt IPTV is, ott valóban nem lehetett összecserélni a portokat. Első kettő volt a TV, második kettő a net.
De olyan szomszédnál is voltam már, ahol az első három TV volt, és csak az utolsó volt net.
Úgy emlékszem, ezt kérni kell, és akkor beállítják akár olyanra is, aminek egy TV van, és három net. Legalábbis a szerelő akkoriban így magyarázta.

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#25784) Defearon


Defearon
csendes tag

Sziasztok!

Eddig egy 30 megás triple play (tv+telefon+internet) csomagunk volt az Invitelnél. A szolgáltató egy ZTE ZXHN H168N (VDSL modem, verzió nincs rajta úgyhogy valószínűleg V1) eszközt biztosított. Ilyen, csak téglatest alakú (nincs lekerekítve a széle): [link] Most néztem, hogy amennyiben nem kérünk mellé telefont és IPTV szolgáltatást, elérhető a 60 megás változat is, amely az "Internet L" marketing névre hallgat. Amennyiben módosítom a szerződést a csak 60M internet változatra (TV-t meg tudom oldani máshonnan, telefont nem használom), annyiban ezt az eszközt hagyják nálunk, vagy kicserélik egy másikra? Jól gondolom, hogy akkor az eddigi ADSL előfizetés VDSL-re módosulna? Amennyiben igen, ez két további kérdést is indukál bennem.
Az első, hogy ilyenkor az azonosítás továbbra is PPPoE marad, vagy automatikus IP-vel csinálják?
Továbbá, ADSL kapcsolaton nem NAT-oltak, és a biztosított modem képes volt a bridge módba kapcsolásra. Ezáltal működik a ZTE mögött lévő saját eszközömön beállított DDNS, FTP, VPN szerver, stb..., azaz a router WAN interfészén a modemtől nem belső IP-t kap (192.168.x.x), hanem a publikus külső IP-t löki tovább. Hasonlóképpen működik ez VDSL esetén is?

(#25785) taki01 válasza Defearon (#25784) üzenetére


taki01
őstag

A modem marad nálad mert most is VDSL-d van és utána is az marad. Annyi lesz hogy majd megnövelik a sávszélt ez max egy újra indítással fog járni.

[ Szerkesztve ]

(#25786) Zimi91 válasza Thunderzolee (#25783) üzenetére


Zimi91
tag

Tudtommal nem publikus, de itt a fórumon kering már egy jó ideje. :) Igen, azt tudom, hogy be lehet állítani (ezzel a belépéssel amit adtam), hogy melyik port legyen a tv, melyik a net, de úgy látom, hogy a kettő együtt sajnos nem megy. Nekem viszont kellene, hogy egy porton jöjjön mindkettő, így a szobában tovább tudnám osztani a netet és működtetni a TV-t.

(#25787) taki01 válasza Zimi91 (#25786) üzenetére


taki01
őstag

Itt próbáld meg bepipálni mindkét kapcsolathoz a portot hátha úgy működni fog

(#25788) Thunderzolee válasza taki01 (#25787) üzenetére

Mondjuk ha tényleg ennyire egyszerűen megoldható, akkor nem értem alapból miért nem így állítja be az Invitel is. :/

Ahogy olvastam, más szolgáltatónál mindegy, h mit dugunk a portokba, működik a TV is, meg a net is.

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#25789) Thunderzolee válasza Zimi91 (#25786) üzenetére

Amúgy meg komolyan mondom, r×hadjon meg az Invitel, amiért nem alapból lehet hozzáférni ezekhez a beállításokhoz, ha már egyszer a készülék képes erre.

Persze, szinte már hallom a marketing rizsát, h ez csak azért van így, h véletlenül ne tudják az ügyfelek elállítani a beállításokat.. :o

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#25790) Zimi91 válasza taki01 (#25787) üzenetére


Zimi91
tag

Igen, ezt próbáltam már, de nem nagyon akart menni. Majd kipróbálom újból, hátha valamit rosszul csináltam. Más szolgáltatónál állítólag ez működik simán... egy porton jön a kettő, állítgatni se kell, mint itt.

(#25791) Zimi91 válasza Thunderzolee (#25789) üzenetére


Zimi91
tag

Hát ja, esélyesen ez az ok, de amilyen szolgáltatókkal találkoztam eddig ott vagy volt full hozzáférés, vagy olyan felületet adtak, ahol a lényeges dolgok ott voltak, nem csak ilyen wifi jelszó beállítása szintű...

(#25792) Lauda válasza Zimi91 (#25786) üzenetére


Lauda
félisten

A kettő együtt nem fog menni.

(#25793) Zimi91 válasza Lauda (#25792) üzenetére


Zimi91
tag

Elég szomorú... :( Köszi a választ!

(#25794) junkpod


junkpod
nagyúr

Sziasztok, szegedi iptv van nálunk és átkapcsoltam 1080p-re, amit nem toleralt a hdready tv. Viszont most nem tudom visszakapcsolni.
Mivel hang van, tuti működik. Próbáltam vakon lepkedni a menüben, a használati leírás szerint, de nem jött össze.
Hogy lehet resetelni?
Vagy esetleg mit nyomkodjuk vakon, hogy vissza alljak a felbontás menüben az automatikus módra?
(HDMI a kapcsolat)

Box's don't touch!

(#25795) Martin Eden válasza junkpod (#25794) üzenetére


Martin Eden
tag

Scart/av kábellel analóg módon nem tudod összekötni a tv-vel?

(#25796) junkpod válasza Martin Eden (#25795) üzenetére


junkpod
nagyúr

Keresem a Scart kábelt, tuti van valahol...
Más ötlet?

Box's don't touch!

(#25797) #94529552 válasza junkpod (#25794) üzenetére


#94529552
törölt tag

Próbáld meg áramtalanítani az eszközöket, ha nem segít, akkor hívd az üfsz-t.

(#25798) junkpod válasza junkpod (#25796) üzenetére


junkpod
nagyúr

Sikerült a vakon nyomkodas:)
(Aramtalanitas nem segített...)

[ Szerkesztve ]

Box's don't touch!

(#25799) Keef_Lee válasza junkpod (#25798) üzenetére


Keef_Lee
senior tag

Hú, de pihent vagyok az ünnepek alatt:
'Vakond nyomkodást" olvastam... :DD
Mondom lemaradtam valamiről, ez biztos valami új úri sport.

(#25800) Joker88


Joker88
őstag

Invitelnél, nálatok sincs net? A modemet minden LED zöld, csak az 'Internet' LED-je piros.. 88-as körzet Veszprém megye..

In loving memory of Garrett Lockhart

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Invitel (TV, internet, telefon) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.