Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz kabelmania27 #21000 üzenetére
Igen a frekit megtalálja ki is írja ranging complete.... (ha jól emlékszem a kifejezésre) szóval azt tudja, hogy van központ csak tovább nem jut.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
kigyi_23
addikt
válasz kabelmania27 #21004 üzenetére
Igen akkor valami nem tervezett lehetett. Viszont a többi napot ez nem magyarázza a jelenség ugyanez volt néhány naponként úgymond visszatér és az egész városra hatással van.
-
kigyi_23
addikt
válasz kabelmania27 #21006 üzenetére
Itt ez új future atomstabil volt eddig a hálózat semmi kilengés.
Vonali értékek:
[link][ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
válasz kabelmania27 #21008 üzenetére
Itt katonás rend van, ha valami változik már mennek is a srácok az oszlopra, bár az utóbbi 2 évben maguktól teszik nem kell szólnom
-
whiskeys
őstag
Kiharcoltam egy karbantartást a környéken. Egy napig ment a feltöltés 8 mbit-el. Mától újra max a 3 mbit a plafon.... Addig, egy hétig 0.11 mbit volt csak a feltöltés.... 😞 😞 😞
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
zzola
titán
Kozármislenyben:
"Tisztelt Előfizetőnk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy kollégáink karbantartási munkálatokat végeznek. A karbantartásban az Ön Invitel Távközlési Zrt-től igénybevett internet és telefon szolgáltatása is érintett lesz.
A karbantartás időpontja:
2016.06.09-én 00:30 - 04:00 óra között folyamatos
04:00 - 05:00 óra között szakaszos szolgáltatás kiesés lesz.A munka befejezését követően a szolgáltatások zavartalanul fognak működni, azonban előfordulhat, hogy az internetkapcsolat nem áll automatikusan helyre. Ebben az esetben kérjük, hogy a kábelmodemet újraindítani szíveskedjen!
Előre is köszönjük szíves türelmét és megértését!
Üdvözlettel:
Invitel Távközlési Zrt
Ügyfélszolgálata"[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
Ugyanezt én is megkaptam Martfűn.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
zzola
titán
Ma is jött egy!
Tisztelt Előfizetőnk!
Tájékoztatjuk, hogy az E.ON Zrt. közleménye szerint áramszünet várható, melynek következtében
analóg kábeltévé, internet, telefon szolgáltatásunk teljes kiesése lesz tapasztalható:2016.06.01-én 09:00 - 15:00 óra között
Kozármisleny: Kamilla u: Szennyvízátemelő területén.Az áramszünetet követően szolgáltatásaink zavartalanul működnek, azonban előfordulhat, hogy az internetkapcsolat nem áll automatikusan helyre. Ebben az esetben kérjük, hogy a kábelmodemet újraindítani szíveskedjen!
Előre is köszönjük szíves türelmét és megértését!
Tisztelettel:
Invitel Távközlési Zrt. -
zzola
titán
válasz kabelmania27 #21017 üzenetére
Engem lehet, hogy érint...
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #21014 üzenetére
Egyébként írhatták volna azt is, hogy figyi senkinek sem lesz Internete aki a szolgáltató ügyfele éjszaka azon a napon
Bár lehet, csak a kábeleseket érinti. Mondjuk átalszom Szerencsére nem nappal lesz
-
Linem
senior tag
Kolibri XXL 100/8-nál ez reális sebesség? Reméltem, hogy lesz jobb is, de úgy látszik, hogy ez a maximum.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
Nálatok is eltűnt a TV2 HD meg a SuperTV2 HD meg a Sport2 HD a kiosztásból?Ah oké... újrakerestettem a tévével és megtalálta.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
zzola
titán
Ma újra kellett telepítenem a PC-t,a Kaspersky kulcsot már nem fogadta el a telepítő...reggel 9 óta nem sikerült kiküldeniük az újat, nem csalódtam...
-
headhunter
addikt
válasz FollowTheORI #21027 üzenetére
Nálad a TV2 HD "nyitott"?
-
nagyúr
válasz headhunter #21029 üzenetére
Fogalmam sincs mert Super HD csomag van és abban benne van... csak azt hittem itt a nagy csomagvariálásokkal kitoltak velem és eltűntették azokat amik bekerültek a családi HD-be... de szerencsére nem.
AMC HD, ATV HD, DigiSport 3 HD, Film Café HD azok amik kódoltak és nem tudom nézni... ez a "delta" az új családi HD és a régi családi + Super HD között.
De szerintem amugy nem "nyitott".
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #21030 üzenetére
Ha nem váltottál Kolibri csomagra, akkor marad a HD Super csomagod, de csak addig ameddig a hűségidőd tart rá, mert utána kiikszelik.
"HD Super csomag (2016. május 1-től nem rendelhető)"
Ha váltasz Kolibri-re, pl Kolibri XXL-re, akkor maximum a HD Prémium jön szóba a helyére.
-
nagyúr
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok!
Ma sikeresen bekötötték a netet. Az ígért 30/10 az első mérés után 33/12 mbites eredményt hozott. Ez ígéretes.
Egy Huawei modem/routert kaptam. Elsőre ez sem tűnik vészesnek. Ezt tudom valahogy saját eszközzel helyettesíteni? Eddig egy Linksys E2000-es routert használtam. Hasonló kategóriás eszközre gondoltam a cserét. Lehet az inviteles nettel használni másik modemet, mint amit kaptam? Vagy hagyjam meg ezt?[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
válasz #41133696 #21025 üzenetére
A tőlük kapott routert használom, de nem ilyen típusú, hanem még a TP-Link TL-WR740N.
Ősszel járt volna le a 2 év hűségem (Invilág L 30/4 + Super HD). Meggyőztek, hogy érdemes váltanom, mert így háromszor gyorsabb lett a net ugyanazért a havidíjért + a 4 új HD csatorna is bekerült. -
titán
-
törölt tag
Bár korábbi darab, és én itt egy másik márka újabb routeréről írtam, de a lényeg ugyanaz. Sokan azt gondolják, hogy a 100 Mbps-os router képes a 100 Mbps-mal tölteni.
-
Linem
senior tag
-
MODERÁTOR
-
Linem
senior tag
válasz Intruder2k5 #21039 üzenetére
Értem, akkor egyelőre megelégszem ennyivel is, mert nem akarok erre többet költeni. Köszönöm a segítséget.
-
Linem
senior tag
A legolcsóbb módszert választottam, kiiktattam a routert. Ha kell a wifi, majd gyorsan visszakötöm..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az is egy megoldás, vagy én azt javasolnám, hogy igényelj egy NMHH mérődobozt, ilyen Internethez Gbps-os routert adnak, aminek ugyan le van tiltva a WiFi-je, USB-je stb, de a 100-as netedet kihajtja, az egyik LAN portjára megy a PC-d, a másikra meg a mostani WiFi-s routered, és szórja a WiFi-t.
-
titán
-
S e t h
nagyúr
Sziasztok!
Kaptam a szolgálattótól ZTE ZXHN H108L, mivel az elődje tönkrement.
Nem voltam itthon, amikor a szerelő nálunk járt és sajnos elég beszédes hálózatnevet adott meg a feleségem a szerelőnek, amit szeretnék megváltoztatni, de sajnos nem megy.
A számítógép wifin keresztül csatlakozik és nem tudok belépni a modem setupba, a böngésző nem nyitja meg az oldalt.
Már nem jutott más eszembe, csak az, hogy wifin keresztül nem fog menni, csak ha vezetékkel kapcsolódom.
Vagy van esetleg más ami elkerülte a figyelmemet?
Előre is köszönöm a segítséget!This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
janaman01
addikt
Sziasztok. Nemsoká költözünk városon belül egy másik házba. Most a telekomnál vagyok ( tv internet telefon) . Utánajártam , hogy ahová mennénk ott már a telekom nem tud 20 megás netet biztositani ...max 1 mega...viszont van invitel. Mennyire megbizható az invitel netje? Szokott lenni akadozás stb...illetve a tv szolgáltatás is érdekelne mert ha nincs velük gond akkor komplett csomagra szerződnék
Köszi a válaszokat./tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
titán
-
janaman01
addikt
válasz Gubek-Einste #21047 üzenetére
Ez jó kérdés... ( Törökszentmiklós) igy kapásból meg nem mondom de majd utánajárok.
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz janaman01 #21048 üzenetére
Üdv!
Arrafelé koax szolgáltatás van+elérhető a digitális tévé (dvb-c) szolgáltatás.
invitel.hu oldalon lakáscím beírása után kifogja írni az elérhető csomagokat.
Összefoglalóban sok dolog össze van szedve, de ha kérdésed van nyugodtan felteheted.[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz kabelmania27 #21049 üzenetére
Igen köszönöm!
Tehát akkor mondjuk egy digitális kolibri XL 60/5 net illetve a tv mellé mennyire fog stabilan jönni?/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest