Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
floxet
tag
válasz
wilkyx
üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Akkor megpróbálok ehhez mérten beszerezni valamit itthon, bár azt nem vágom mi van forgalomban kis hazánkban.
Kérnék akkor még egy kis segítséget. Nem jó hűtőt akarok, hanem a legjobbat. Léghűtésre gondoltam. Mi a legjobb ami perpill kapható? hermalright ultra 120 extreme ventillátorral ellátva? Vagy van valami egyéb? egyáltalán a hermalright ultra 120 extreme-t ventivel adják itthon? Ja és szeretnlk tanácsot kérni, milyen deszka passzentol egy 4 magos alá. Nekem ugye asus p5w dh deluxe van alatta és nem kifejezetten egy tuning lap. Most Gigabyte GA-X38-DS5 alaplapot néztem ki, nem tom ez mennyire jó avagy tuniglható. Ebben is kérné tehát egy kis segítséget. Thx
G. -
redraven85
tag
válasz
wilkyx
üzenetére
Ihi
Köszi
A gép fele a klubban lesz csütörtökön ..feltéve ha Nyugdíjjas elvtárs szálítja a blokot ... a másik fele meg marad a léghűtős csoportban amíg biztosra nem megyek
A vidikarinál ha szivárog akkor sincs gebasz mert lefolyik a gépház aljára..szóval ott nem tehet kárt.Amúgy meg plexis a ház oldala úgyhogy feltehetőleg észrefogom venni ha baj van. -
redraven85
tag
válasz
wilkyx
üzenetére
Azt tudom,hogy user függö..kivéve amikor nem és az átláccó fedelü blokkon hajszálrepedés lesz és szép lassan elönt a víz.A haveromnak 2 hét után kezdett csak szivárogni a víz..addíg tökéletes volt.Énis járok a vízhűtés topicba,mivel nekemis van vízhűtés rendszerem de nemmertem még bekötni.Ott mindíg lehet olvasni valami szép balesetet ami miatt ugrik a gari
Példul kicsapódások ilyenek.Én a légben tökéletesen megbíznék..de a procimhoz az már kevés.Amúgy a víz cuccom a 8800GT re fogom rákötni.Megnézem mit teljesít hosszútávon.Ha minden oké megtuningolom és rákötöm az egész gépet. -
don_peter
senior tag
Köszönöm neked is az épitő kritikát! KB 1 honapja folyamatosan áligatom az egész rendszerem ! Tökéletesen megy 3,6gigán és stabilan melegedése alpban 27-33 fok használat melett 40-48fok! Mikor primeltem vagy az othorszot küldtem neki akkor 55-60fok volt! De semiképpen nem tudtam 4gigát kihozni belöle! Nekem ugy hogy semmit nem állitok csak is kizárolag a feszültséget 1,5voltra semihez máshoz nem nyulok igy megy 3,6gigán a rendszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

..De már megvan a válasz 
A vidikarinál ha szivárog akkor sincs gebasz mert lefolyik a gépház aljára..szóval ott nem tehet kárt.Amúgy meg plexis a ház oldala úgyhogy feltehetőleg észrefogom venni ha baj van.

Ahogy jön az este úgy kapcsol ki bennem a helyesíró