- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
Achill3uS #10261 üzenetére
Azért az a moddolt Cosmos jobban bejön mint a teló.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Achill3uS #8015 üzenetére
A meg hogy lehet, hisz nyugdíjas, akkor meg min 65 éves, hacsak nem rendőr, katona, tűzoltó.
Szípen forraszt meg kell hagyni!
prmcsk-nek hány munkatekercs van a lapján???
Most nézem neki DQ6 van, amin sacc min 8 de lehet 12 tekercs van (lusta vok megnézni), az öregén meg talán 3-4.
Vagdald azokat a kondikat bőszen lefelé, kell belőle 3-4 max.
Mérnöki tapasztalat! -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #7887 üzenetére
az es nem csak hetek ota beszerezheto.. azota, hogy eloszor kijott rola eredmeny.. az meg mar tobb honapja
a retail meg csak novembertol elerheto..
#7885: ha isten is ugy akarja, akkor vegre ma este kiprobalok 1 733-ast es egy 737-est.. egybkent meg kuzdelem, nem pedig kuszdelem -
prmcsk
addikt
válasz
Achill3uS #7429 üzenetére
Mert már írtam, hogy a prime 15-20 perc után csinál nálam "csuda dolgokat".
E két időpont között valamelyik "váltásnál" a gép újraindul...Érdekes, hogy bármire
használhatom a gépet 4 Gigán, bármilyen tesztet futtathatok, csak a prime-ot nem
viszi órákig.
10db. 10-16V / 3300uF-os kondi van rajta.Weller 50W-os páka 8-as heggyel...subaruwrc 75 fok környékén elvitte, bár az én blokkom nem quad blokk.
Egy jó öreg Alphacool NexxxosXP... -
-
R.Zoli
őstag
-
R.Zoli
őstag
válasz
Achill3uS #7290 üzenetére
Nálam egy B3-mas ment 1 hetet 7/24-ben 1,55 Volton és 3550 Mhz-en...
Vízzel simán le lehet hűteni, még 65 fokot sem érte el a legmelegebb mag prime alatt... Még épp azt beszéltük Fuzikkal ,hogy ha állatok lennénk adnánk neki 1,6 Volt felett is akkor se menne 70-75 fok fölé
Jah és ez a proci nem volt polírozva!
-
stol
addikt
válasz
Achill3uS #7053 üzenetére
5L-es V8 motor, kompresszorral és 200L-es tankkal és nincsenek gondok
Jobb felismerni a valóságot, hogy miért nem jön össze 1-2 dolog, mintsem egy huszáros zsebbenyúlós mozdulattal megveszek egy nagy hw-t és gyönyörködünk önnön sikereiben.
Én abban és akkor gyönyörködöm, ha a neglévőnek megtalálom a hibáit és azokat kijavitván a hw nem produkálja a hibát tovább.
Ekkor elmondhatom, hogy "igen, én megoldottam a problémát"...
Ellenben aki simán nagyobb tápot vagy bármit vesz, nem megoldja, hanem megkerüli azt! -
Pietrosz
addikt
válasz
Achill3uS #6436 üzenetére
Én vegyem észre magam? Meg én vagyok a bunkó?
Leírtad, hogy a 3 fázis nem elég semmire, 20 perc alatt eldurran, stb. Viccnek szántad vagy sem nem érdekel. Én meg leírtam hogy nem egészen van így. Erre elkezdted a hülyeséget, hogy vegyen mindenki s3-at, holott én ilyet nem írtam. -
prmcsk
addikt
válasz
Achill3uS #6413 üzenetére
Esetemben, meg kell erősítselek.....
A Quazánommal, a gyengébb lapom fesze úgy ingadozik terhelés alatt, mint
pelenka a szélben.
Akárhol nézem egy Q6600 4 Gigán olyan 200Wattot, vagy többet venne fel
és ha nem képes a táp, vagy a lap ezt az igényt "után tölteni", ráadásul a lehető
legsimább tápfeszt biztosítani, ott valami menthetetlenül megrogyik.vazimódó : Én megmondtam......
-
prmcsk
addikt
válasz
Achill3uS #6375 üzenetére
Olyan negatív a kisugárzásod....
Vízzel hűtöm és bizony meg vagyok győződve,
hogy 4 gigán prime stabillá tudom tenni....Azt csodálom egyáltalán, hogy a jelenlegi lapommal ezt a határt nyaldosom...
Ebből lapcsere lesz már érzem, aztán ha kikerül a lapomból lehet odaadom
tesztelni. -
R.Zoli
őstag
válasz
Achill3uS #6070 üzenetére
Kinek miért
Én a tesztpadon a B3-mast jelenleg 1,5 Volt Vcore mellett 3400-on nem tudom 60 fok fölé kergetni prime-mal és ez a legmelegebb magra vonatkozik, átlagban olyan 55 fokosak a magok összegezve
Jah és nincs polírozva a proci
Na majd a hétvégén kicserélem a G0-nál is Enzotech blokkra az Apogee-t és akkor valszeg meglesz a 3800 a P5B-Deluxe-ban is 1,46 volt környékén
Poénból majd megnézem mi a vége a B3-mas procimnak olyan 1,6 volt környékén ,de a P5B Deluxe-ban ez a proci csak 3233-on volt stabil ,most az X38-dq6-ban első pöccintésre okés a 3400
-
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #5257 üzenetére
nem ugy ertettem, hogy nem a vcore feszt mertetek
gondoltam, hogy tudod hol kell kimerni.. ugy ertettem, hogy koztudottan sok helyen ki lehet merni a feszt.. minel "kozelebb" merted a veszgen ic-hez, annal magasabb erteket kapsz.. minel "kozelebb" a procihoz, annal alacsonyabbat..
-
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #5080 üzenetére
mar beszelgetek egy ideje errola temarol (hofok monitorozas) fiery-vel, de amit elmondott, nekem az jott le, hogy minel alacsonyabb a cpu homerseklete, annal pontatlanabbak az ertekek.. mondjuk ez igaz lehet, mert nekem mar a masodik lappal is a legalacsonyabb ertek 7 es 8 fok... 7 fok ala meg sosem mert semelyik program.. a p5k deluxe bios-a 1 foknal nem mutat kevesebbet, a dfi bios-a meg kb. 15 fokkal huvosebbnek mondja a procit, mint a vlos ertek.. szerintem 20-100 fok kozott jol mukodnek a diodak, de egyeb esetekben... csak saccolni tudok, de terheletlenul a blokk es a magok kozott olyan 10 fok elteres lehet, emelt fesszel es terhelessel pedig 20-25.. (de ez tenyleg saccolas).. igazabol azt lehetne megprobalni, hogy egy kulso homerot a kupak es a proci koze bedugva megmerni a homersekletet (ott, ahol nincs fekete gumi)
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #5074 üzenetére
dfi-nel kimerve 1.6266 a cpu-z pedig 1.632-t ir.. akarhogy is szamolom, ez kevesebb, mint 6 ezred volt elteres! hangsulyoznam, hogy nincsenek egyseges meropontok, igy meg az is lehet, hogy a cpu-z mondja a tutit (!)... mindentol fuggetlenul osszetehetjuk a kezunket, hogy frenki ilyen progit irt nekunk
#5072: sajnos ha nincs elottem fizikailag a lap, akkor nem nagyon tudok neked meropontokat mondani.. tudom, hogy felisten vagyok, de erre meg en sem vagyok kepes -
Sárpac
nagyúr
válasz
Achill3uS #3685 üzenetére
Szerintem nincs semmi baj az enermax tápokkal csak tudni kell a modularitással bánni!
Quad 3200-3300Mhz-ig alig eszik többet a max tdp-nél 1.3Volton e felett ha csak 1tized voltot adunk neki már +30-40W!1.5-1.6Volton 3.6Ghz-en 180Watt közelébe kúszik és több mint 18A vesz fel! -
-
keIdor
titán
válasz
Achill3uS #3672 üzenetére
Én valahogy mostanában úgy vagyok az ASUS-al, mint te a Gigával... egyszerűen nem jön be néhány furcsaságuk, meg én sose voltam nagy ASUS fan...
P5B szériát pl. utáltam, igaz, hogy a tuningban nagyon ott volt a Deluxe, de nagyon bugos lap is volt egyben...
Én eddig 3 ASUS lapra mondtam eddig azt, hogy ''ez igen!''
P5W64 WS Pro
ASUS Commando 7-es széria
P5K Premium
többi lapja nekem annyira nem jött be, inkább választok a konkurenciából...
Mod: bár tény, hogy a P5K-k jól sikerűltek. Tuningosak is, meg a bugokból sincs annyi, mint a P5B-knél volt...most azért le a kalappal.
[Szerkesztve] -
szacsee
nagyúr
válasz
Achill3uS #3672 üzenetére
Na ja, az meg a másik, hogy nem tudni a Gigánál is extrém tuningolnak-e annyian és olyan mértékben.
Pölö ha mondjuk a ''kemény mag'', akik kompival és egyéb nyalángsággal rendelkeznek (Jómagad (Achill3us), Over, M3kk, Soak, meg a népi zenekarotok) áttérnének a Gigára, akkor lehet azon füstölnétek el valamit.
Utána meg azokat fikáznák rendesen.
[Szerkesztve] -
R.Zoli
őstag
válasz
Achill3uS #3640 üzenetére
A vízhűtés topik is eléggé szemetes kategória...Nézd meg milyen témákban állnak le az emberrel vitatkozni... Én vagyok hülye ,hogy egyáltalán válaszolok a sok ökörségre ott...
Egyébként csak azért szóltam mert rohadtul nem értettem mi zavar abban a hűtőben, már ha lehet ilyet mondani mert szerintem igazából már egy éve a high-end légéhűtők mérete abszurdumCsodálkozom ,hogy mindig van még hely ahova terjeszkedni tudnak
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
válasz
Achill3uS #3578 üzenetére
Semmi, neked szvsz semmire
Csak azon agyalok, hogy szép dolog a prime stabilitás, de ha pl egy konvertáló progival(vagy bármi mással) sokkal kisebb a drop, mint prime-al, akkor egészen addig csökkenthetem a feszt biosban, amíg a konvertáló progival pont akkora lesz a fesz esés, mint előtte prime-al. Tehát 1,35V helyett lehet elég pl 1,315V, mert terhelés alatt nem esik le annyira a fesz, mint primeal.
[Szerkesztve] -
bigdigit
addikt
válasz
Achill3uS #3405 üzenetére
ok én voltam a vaksi nem láttam az alján a kiírást
nekem akkor is érdekes,hogy 1.451 vcore mellet stabil 3.5-ön de hiába emelem az egekig a feszkót a 3.6 nem stabil
a tápom is zúg közben mint barom most meg a radi ventik az agyamra mennek.vennem kell egy vezérlőt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Le Mans Ultimate
- Kerékpársportok
- Synology NAS
- Milyen notebookot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Filmgyűjtés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Ryzen 3 3200G processzor
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest