- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Robi_73 #10946 üzenetére
De pár fokon megy a xarakodás és ilyen rizikót vállal egy szart se érő mérés miatt...
Már rég csekkolnia kellett volna a kupakot és a lapjának topikjába érdeklődni hőfokok iránt...egy beállítás még nem postolt oda itt meg várja a megváltást...
3 illetve lassan 4 éve olyan hw cuccokkal van dolgom amikkel sokaknak sose lesz...láttam így kimúlni gépeket...de nem az enyém így a 200-300k lapért nem kér még ha Én vittem szándékosan a halálba...
-
-
redraven85
tag
válasz
Robi_73 #10926 üzenetére
Énis ezt mondom...szuper buli lesz
De komolyra fordítva...működésközbe lene merd venni külömben szétég a procid!
Amúgy a régi AMD-k ről ha csak úgy leemelted a hűtést szétdurrant az egész proci és átvitte az alaplapot is
..Youtube on van is róla egy szép video ahogy az alaplapon át az asztalt is amin ált a cucc átüti a szétsült proci.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Robi_73 #8370 üzenetére
Annyira nem sok az:
Számolgattam kicsit, mi lenne, ha 3,2 helyett 3,5-ön járatnám a procit.
4 hónappal számoltam, 24/7 és 31 napos hónapok.
idleben: 2553 Ft a különbség
p95-öt futtatva: 7660 Ft
játék: 3365 FtDe ezek tényleg szélsőséges értékek, nyilván nem fogok 4 hónapig folyamatosan primeolni, vagy játszani.
Mivel egy proci csere minimum 5k bukás lenne most, így azt hiszem semmi értelme a cserének . (És arra sincs garancia, hogy találok olyan procit ami jól megy)
Ez a helyzet
Szóval?
(Amúgy játékra, főleg CS: Source, és videó kódolásra használom a gépet, nameg netezés és letöltés.) -
westlake
félisten
válasz
Robi_73 #8186 üzenetére
kivancsi lennek, kik azok a megfelelo emberek, akik el tudjak azt intzni, hogy "ingyen" tesztelhess dobozos procikat ugy, hogy nekik se legyen veszteseges (ertem ezalatt azt, hogy araban el tudjak adni bontott allapotban is).. persze vannak kivetelek, de ettol fuggetlenul nem kell altalanositani..
-
válasz
Robi_73 #8181 üzenetére
Ezzel csupán annyi a baj amit westlake is mondott, hogy nem éri meg. mert azért valljuk be, 10 prociból még jó esetben is találsz max 4-5-öt, ami jólmegy, de ahhoz is mákk kell, a többi meg átlagos, vagy az alatti. Eleve bolti ár alatt kell szinte adnod ahhoz, hogy ne csak "áruld", hanem el is add. Másik meg habelegondolsz 10db procinál azért 5-600K tökédnek kell lennie.
És többet buksz mint nyersz, ugyanis nálunk nem fizetik meg. -
westlake
félisten
válasz
Robi_73 #7730 üzenetére
ideje lenne az 1.42-es cpu-z hasznalni
#7732: valami hasonlot akarunk mi is a listaban, de kell egy (de ketto jobb lenne) fix feszultseg, amin ossze lehet hasonlitani a procikat.. a "mennyi fesz kell a 3600mhz-hez" lista sem jo, mert akkor meg az lesz a baj, hogy valakinek csak stock coolerrel 3580-at megy..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- TCL LCD és LED TV-k
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Filmvilág
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- ASUS RTX 5060 Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest