- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
SimonYana, Shkiz0:
-
Nyugdíjas
nagyúr
Na!
Először is: 1,45V volt belőveValamit macerálkodhattam mielőtt kivettem az előző procit ezek szerint
Első LOL, hogy CPU-z még mindig nincsen barátságban a lapommal, vagy a procimmal,vagy mittomén. De nálem akármi fesz van belőve fix 1,224, vagy mittomén mennyit(amennyi a képeken láccik) mutat
Második LOL, hogy nem emlékeztem milyen fesz van beállitva,szóval az előző screen nem ér semmit -
Nyugdíjas
nagyúr
Na,belehelyeztem a megfelelő helyibe az L739B-t végre
1,2750 VID nem túl biztató,de már ez is előrelépés...
Keldor Papa,tied is ennyi,ugye? Ha jól rémlik
Hamarost meglesem mit tud. Egyelőre polirozatlanul kicsit melegebb is mint az előzőm volt... -
Nyugdíjas
nagyúr
Nemtudom ki mennyire jár a 45nm topicban,szóval aki már tud róla(Soak kuss
) attól elnézést,de van ilyen:
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
MrLaszloMan #9186 üzenetére
Ennyi pénzből ennél fényévekkel jobbat össze lehet rakn. De ezt ne itt,ha lehet,vagy legalább tedd OFF-ba
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
MrLaszloMan #9183 üzenetére
Csak procira? Kb 40-50k egy komoly darab.
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én megmernék rá esküdni pedig, hogy van a KC-an ilyen menü. lletve már hogyne lenne. CPU feature-öknél kell hogy legyen. HA esetleg még nem is igy hivják ASUS-ék. Tuningnál amugy is érdemes minden ilyen feature-nek búcsút inteni. (jájj most majd jön helkis,és megcáfol
),szóval inkább úgy mondom, hogy én úgy szoktam, hogy minden off
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Anthony28 #9039 üzenetére
Héé ember!
Kapjál már a kis gorilla fejedhez! Gondoltam végigolvasom amit irsz,de nem jutottam a végére. Kiverted a biztositékot
Tudod te miről beszél? Vered itt magad DDR WR-re meg mittomén mire,aztán mikor kijavitanak,és kiderül, hogy rosszul tutod akkor vergődsz mint egy ovis? Szerintem ennek igy semmi értelme,a saját szegénységi bizonyitványodat állitod ki. Felnőtt emer nem viselkedik igy(szerintem). Ha kijavitanak fogadd el,ez az inteligens megoldás.Nekem azt tanitották, hogy az unintelligens embert onnan lehet felismerni, hogy ha kijavitják dühös lesz
Ne offoljuk szét a topicot,szóval ha szeretnél reagálni akkor priviben(hozzátszem:szerintem ezen nincs mit megbeszélni). -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
killerjohn #9014 üzenetére
FPO a neve nekije. Irányadó lehet tuningban,mármint előre lehet belőle sejteni, hogy miylen a proci,de persze elég nagy még itt is a szórás,de amelyik FPO-ban sok a jó,vagy éppenséggel a rossz tuning-lehetőségekkel rendelkező proc,ott ugye már lehet valamire számitani.
Dobozon,illetve a proci kupakján is megtalálhatod.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Az se rossz lap,csak kevés fázis miatt valószinüleg órmótlan droppal fogsz találkozni,illetve alaplapi alkatrészek iszonyatos melegedésével(proci foglalat körüli kondik,tekercsek,etc...).
Persze hűtéssel,és moddal jó lehet. -
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én most látom ezt először
Le vagyok maradva -
Nyugdíjas
nagyúr
Nem a proci melegebb té!
Hanem az alaplap. Nézd meg hogy mennyire melegszenek a kondik,tekercsek a proci foglalat környékén,ha primeozod...
Bár valószinü léghűtéssel kevésbé,mert oda is kavar a proci hűtője,de azért szerintem érezhető lesz.
Már persze ha nem vagy úgy beköltözve valami házba, hogy nem tudsz odanyúlni... -
Nyugdíjas
nagyúr
teccik,lehet meg is lesz.
Viszont utasitásba kaptam, hogy nyúzzam agyon a Quad GT-t,szóval minnyá neki is látok -
Nyugdíjas
nagyúr
Él a procc
-
Nyugdíjas
nagyúr
3200 az minimum. Annyi gyakorlatilag garantált. Még gyári hűtővel is
G0 az már jó jel,persze ezek közt is vannak jobb- és rosszabb darabok. FPO számsorból lehet közelebbit megtudni,ami ha dobozos,akkor rajta van a dobozon,ha meg tray akkor a procin.
Ilyesminek kell lennie:
L718B
L727A...Jelenleg amik elég jól mennek azok az L734-es FPO-k. Persze garancia itt sincs a tuningra.
Ha B-van a számsor után az általában jobb, mint az A.Illetve miből még lehet következtetni a tuning-lehetőségekre az a VID,vagyis az "alapfesz" Ezt a CoreTemp-el tudod megnézni,illetve van hogy BIOS-ban is. Minél alacsonyabb annál jobb. 1,3V felett már necces,1,2V körül pedig igen jó darabot fogtál ki.
Elég-e lesz ennyi?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Amúgy megy vissza gariba,nem parázok rajta nagyon,szerintem simán fog menniprmcsk: Akkor viszont nemtom mi lehetett
Remélem nem a procim halt meg
Ez holnap ki fog derülni....
A fullmod-ra viszont angyon kiváncsi avgyok
Itt viszont tényleg foggalmam sincs,mi lehett a gond. Neked tipped? -
Nyugdíjas
nagyúr
Achi: Őőő,hát iagzság szerint 3300-asok voltak
Lehet itt volt a gond. FET eldurranni nem hiszem, hogy eldurrant,max csendben elhalt
Soak: Igen,R.I.P
Shteer: Jesz,ahogy mondja
prmcsk: igen,ki lett mérve,ahogy mondtad. Azzal nem volt gond... Én tényleg a túl nagy kapacitásra gondolok.. még mindig
Jááj,milyen népszerű lettem hirtelenÉn tartom az egy hsz.-en belül legtöbb embernek válaszolás rekordját ajszem
-
Nyugdíjas
nagyúr
No emberek! Úgy néz ki ez tényleg egyrészes sorozat volt. Arra tippelek megnyuvadhatott egy Fet,lehet nem tudott ekkora kapcitást tölteni
Kár érte... -
Nyugdíjas
nagyúr
Na megmondom szerintem mi lehet:
Agyonkondiztam szegényt,aztán nem tudja feltölteni azt a rengeteg kondit. Egyesével elkzedem leszedegetni,aztán egyszer csak zerintem már jó leszMuréna: Akkor tüzijáték lett volna a jutalmam
Soak: Kösz, hogy bizol bennem -
Nyugdíjas
nagyúr
Na gyárékök!
Hir az van,de semmi jó. Lap azt csinálja,hogy ki-be kapcsolgatMeghalni nem hiszem, hogy meghalt,csak valami lehet sok volt neki....
De legalább a tüzijáték az elmaradt
Még egyelőre próbálkozom,aztán jelentkezem, hogy mik a fejlemények... -
Nyugdíjas
nagyúr
Sajna csak este,vagy holnap reggel tudom kipróbálni. De egyelőre jól néz ki
Remélem a sikert nem koronázza tüzijáték -
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Armando_19 #7933 üzenetére
Azt hiszem te vagy az első szerencsés...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Armando_19 #7885 üzenetére
Talán a 734,az most a favorit FPO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged