Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
woteska
csendes tag
Valaki 5-öst is ad érte. Amúgy 50x ejtettem le az iNew-et, 50.-re tört be.. megfelelő volt a felület és a szög és a magasság..
Nekem is elengedett a jobb alsó sarokban, sokáig húzta úgy, hogy lifegett, aztán már kénytelen voltam lépni. 500 forintos kistubusos pillanatragasztót vettem.. a kijelzőt teljesen kibontottam, csak a szalag fogta már. Körbehúztam, összenyomtam, gyors letöröltem(acetonnal is), jobb volt, mint újkorában. Nem nagy ügy, a szalagra viszont figyelj!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24 - 128 GB - ezüst (317) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- újszerű iPhone 14 Pro Max 128GB deep purple mélylila független Apple
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- Samsung Galaxy A56 - 256 GB - szürke (319) használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Gar
- iPhone 12 64GB Piros - dobozában (INGYEN FOXPOST)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem is elengedett a jobb alsó sarokban, sokáig húzta úgy, hogy lifegett, aztán már kénytelen voltam lépni. 500 forintos kistubusos pillanatragasztót vettem.. a kijelzőt teljesen kibontottam, csak a szalag fogta már. Körbehúztam, összenyomtam, gyors letöröltem(acetonnal is), jobb volt, mint újkorában. Nem nagy ügy, a szalagra viszont figyelj!